Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ СУХОГО ВОЛОССЯ SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC BONACURE HYALURONIC MOISTURE KICK SET (SHAMP/250ML + SPR/COND/200ML + MASK/200ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Schwarzkopf Professional
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Сухі
  • Ламкі
  • Нормальні
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Набір для сухого волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Set (shamp/250ml + spr/cond/200ml + mask/200ml) фото
ОПИС

Набір для сухого волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Set (shamp/250ml + spr/cond/200ml + mask/200ml)

До складу набору входить:

Зволожуючий міцелярний шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Micellar Shampoo, 250 мл
Зволожуючий міцелярний шампунь покращує розчісування сухого та ламкого волосся. Шампунь зволожує сухе волосся, забезпечує прекрасне, м'яке очищення зневоднених волосся і якісний рівень догляду. Шампунь очищує і покращує стан ламкого волосся, забезпечуючи їм додаткове зволоження.

Зволожуючий спрей-кондиціонер Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Spray Conditioner, 200 мл
Консистенція зволожуючого спрею-кондиціонера у вигляді емульсії містить гліцеринові амінокислоти, молочно-білковий комплекс і пантенол. Цей склад інгредієнтів сприяє збільшенню вмісту вологи в структурі волосся, розплутує пасма, роблячи їх більш слухняними, і значно полегшує процес розчісування.

Маска-догляд для волосся зволожуюча Schwarzkopf Professional Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Treatment, 200 мл
Гіалуронова кислота, що міститься в складі маски, ефективно відновлює гідробаланс шкіри голови та волосся, протеїни і рослинні екстракти живлять і зволожують волосся, а також відновлюють первинну внутрішню архітектуру волосся

Набір для сухого волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Set (shamp/250ml + spr/cond/200ml + mask/200ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.