Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВИЙ КРЕМ-ДОГЛЯД ДЛЯ ЗОНИ ШИЇ, ДЕКОЛЬТЕ ТА ОВАЛУ ОБЛИЧЧЯ VICHY NEOVADIOL PHYTOSCULPT NECK & FACE

Час застосування: День
Бренд: Vichy
Тип продукту: Крем
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: 45+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Ліфтинг
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Вікова
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Антивіковий крем-догляд для зони шиї, декольте та овалу обличчя Vichy Neovadiol Phytosculpt Neck & Face фото
ОПИС

Антивіковий крем-догляд для зони шиї, декольте та овалу обличчя Vichy Neovadiol Phytosculpt Neck & Face

Під час менопаузи пружність шкіри починає значно зменшуватися, особливо у зоні овалу обличчя та шиї. Витончення шкіри та втрата її еластичності призводить до птозу нижньої частини обличчя та провисання шкіри шиї. Неовадіол фітоскульпт, перший крем від Vichy, який ремоделює та відновлює пружність шкіри в зоні шиї, декольте та овалу обличчя. Текстура крему тане при контакті зі шкірою, насичуючи епідерміс вологою, а потім перетворюється на плівку, яка зміцнює та підвищує пружність шкіри. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Випускається у тубі, об'єм 50 мл.

Призначення
Підвищує пружність та еластичність шкіри на шиї, відновлює контури, ремоделює овал обличчя. Помітного скорочення зморшок та омолодження зони декольте.

Активні компоненти
Фіто-актив із екстракту листя дикоростучої папороті - підвищує пружність шкіри, стимулює її до виробництва нових клітин, посилює регенерацію в 3 рази.
Проксилан активує вироблення власного колагену шкіри.
Гіалуронова кислота пов'язує і утримує вологу, що в сотні разів перевищує її власну молекулярну вагу, покращує пружність, розгладжує рельєфність, запобігає пересиханню шкіри.
Hepes, Hydrovance - ущільнює, зволожує, вирівнює мікрорельєф шкіри, стимулює синтез ліпідів, активує вироблення колагену.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці та ввечері на очищену шкіру контурів обличчя, шиї та декольте.

Склад:
Aqua / Water, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Dipropylene Glycol, Dimethicone, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Zea Mays Germ Oil / Corn Germ Oil, Elaeis Guineensis Oil / Palm Oil, Alcohol Denat., Butyrospermum Park -100 Stearate, Cetyl Alcohol, Cera Alba / Beeswax, Myristyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil / Sweet Almond Oil, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Adenosine, Methyldihydrojasmonat, Pentaerythyt , Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Isohexadecane, Polybite Ci 15985 / Yellow 6, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance.

Гіпоалергенно, протестовано під дерматологічним контролем.

Антивіковий крем-догляд для зони шиї, декольте та овалу обличчя Vichy Neovadiol Phytosculpt Neck & Face
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.