Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ПУДРА З ЕФЕКТОМ ЛІФТИНГУ NOUBA NOUBALIGHT

Час застосування: Універсальний
Бренд: NoUBA
Тип продукту: Пудра для обличчя
Ефект:
  • Ліфтинг
  • Матуючий
Виробник: NOUBA by Matisse
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Матування
  • Ліфтинг
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Об'єм товару: 8 г
Крем-пудра з ефектом ліфтингу NoUBA Noubalight фото
ОПИС

Крем-пудра з ефектом ліфтингу NoUBA Noubalight

Крем-пудра мягкой и нежной, кремообразной  текстуры. Стильный дизайн, удобное зеркальце. Подходит для сухой и чувствительной кожи. Для лица и шеи. Возрастая категория 18+. Выпускается объемом 8 мл.

Свойства
Специально разработанная пудра комплексного действия эффективно справляется с морщинками, подтягивает овал лица и маскирует кожные дефекты. Не забивает поры, сохраняет кислородный обмен. Качественно защищает от пагубного воздействия внешних климатических факторов. Питает и увлажняет, наполняет необходимыми микроэлементами. Дарит натуральную красоту и ухоженный вид. Легко ложится на кожу, не скатывается и не оставляет разводов.

Эффект
Идеальный ровный, красивый цвет кожи. Естественная красота и обворожительный вид.

Рекомендации к применению
На предварительно очищенную кожу лица и область шеи нанести легкими движениями используя сухой спонж. Равномерно распределить по поверхности.

Состав
Nylon 12, caprylic/capric triglyceride, methylmethoacrylate crosspolymer, isostearyl neopentanoate, c12-15 alkyl benzoate, cera micorcritallina, caprylyl trimethicone, ozokerite, octyldodecanol, ethylhexyl palmitate, dipentaerytrithyl hexadyroxystearate/stearate/rosinate, carnauba, isopropyl palmitate, kaolin, cetyl alcohol, polyethylene, parfum, hydroxycitronellal, coumarin, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, geraniol, linalool, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, bht.

Крем-пудра з ефектом ліфтингу NoUBA Noubalight
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.