Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІДРОГЕЛЕВІ ПАТЧІ З ЧОРНИМ ПЕРЛАМИ І ЗОЛОТОМ FARMSTAY BLACK PEARL GOLD HYDROGEL EYE PATCH

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Патчі
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 20+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Втома шкіри
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Гідрогелеві патчі з чорним перлами і золотом FarmStay Black Pearl Gold Hydrogel Eye Patch фото
ОПИС

Гідрогелеві патчі з чорним перлами і золотом FarmStay Black Pearl Gold Hydrogel Eye Patch

Гідрогелеві патчі з чорним перлами і золотом FarmStay Black Pearl Gold Hydrogel Eye Patch призначені для підтримки пружності та молодості шляхом гідратації шкіри 20+, для попередження перших ознак в'янення. Формула сироватки підвищує регенераційні властивості шкіри, підсилює його захисний бар'єр, нейтралізує вплив окисного стресу і сонця, освітлює, дарує пружність і тонус.

Призначення
Для насичення корисними речовинами;
Оптимізує рівень гідратації;
Корисне живлення і підтримка тонусу;
Відомий ефект з першої процедури;
Підвищення рівня еластичності;
Дарує гладкість і пом'якшує;
Освітлює синці і знімає набряки;
Підходить будь-якій шкірі.

Властивості
Патчі з золотом і перлами показують потужну антивікову і зволожуючу дію, значно посилюють тургор, розгладжують тонкі лінії і зморшки, підтримують активність клітин, зміцнюють тонку шкіру, надають свіжий вигляд.

Активні компоненти
Чорна перлина містить цінні амінокислоти і протеїни, які підвищують захисні властивості шкіри, зміцнюють, розгладжують, мають омолоджуючу дію, активізують оновлення клітинного складу.
Гіалуронова кислота забезпечує вологою і сприяє збереженню молодості, виштовхує дрібні і глибокі зморшки, наповнює зсередини, підвищує тургор і щільність шкіри.
Колоїдне золото проявляє антисептичні та ранозагоювальні властивості, підвищує тонус, бореться з мімічними зморшками, зміцнює бар'єр.

Результат
Патчі оздоровлюють тьмяну і зневоднену шкіру, сприяють її регенерації, підсилюють захисний бар'єр, підвищують тонус і пружність, знижують вироблення меланіну, насичують корисними речовинами, уповільнюють старіння.

Застосування
Пелюстки з есенцією накладають на нижню повіку і залишають на 15-20 хвилин, потім видаляють. Залишкам есенції дають вбратися клітинами шкіри.

Склад
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Chondrus Crispus (Carrageenan), Ceratonia Siliqua Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Agar, Potassium Chloride, Glucose, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Allantoin, Methylparaben, Hydrolyzed Collagen, Ubiquinone, Ceramide 3, Lecithin, Pearl Extract, Fragrance, Niacinamide, Disodium EDTA, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Calcium Lactate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Black Oxide of Iron, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Titanium Dioxide, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf juice Powder, Carbomer, Potassium Hydroxide, Colloidal Gold (0.1mg), Pearl Powder (0.1mg).

Гідрогелеві патчі з чорним перлами і золотом FarmStay Black Pearl Gold Hydrogel Eye Patch
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.