Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІФТИНГ-ЕСЕНЦІЯ З ФІТО-СТОВБУРОВИМИ КЛІТИНАМИ ВИНОГРАДУ FARMSTAY GRAPE STEM CELL WRINKLE LIFTING ESSENCE

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Есенція
Бренд: FarmStay
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 30+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Зміна овалу обличчя
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Ліфтинг-есенція з фіто-стовбуровими клітинами винограду FarmStay Grape Stem Cell Wrinkle Lifting Essence фото
ОПИС

Ліфтинг-есенція з фіто-стовбуровими клітинами винограду FarmStay Grape Stem Cell Wrinkle Lifting Essence

Ліфтинг-есенція з фіто-стовбуровими клітинами винограду FarmStay Grape Stem Cell Wrinkle Lifting Essence це унікальна методика омолодження, ефективна підтяжка після 30 років, активна регенерація втомленої шкіри з ознаками старіння. Стовбурові клітини мають потужну омолоджуючу дію, насичують поживними речовинами, сприяють поверненню і збереженню молодості.

Призначення
Ефективний ліфтинг;
Підтягує і розгладжує зморшки;
Зміцнює ліпідний бар'єр;
Не забиває пори;
Вирівнює текстуру і тон;
Підвищує пружність;
Контролює рівень зволоження.

Властивості
Есенція наповнює шкіру вітамінним коктейлем, тонізує і підтягує, розгладжує рельєф, позбавляє від пігментації, зміцнює захисний шар, надає антивікову і протекційну дію.

Активні компоненти
Стовбурові клітини винограду дарують шкірі живлення і вітаміни, покращують еластичність, мають виражену омолоджуючу і ліфтингову дію, стимулюють клітинне оновлення.
Аденозин нейтралізує вплив часу, розгладжує зморшки, омолоджує.
Гіалуронова кислота - потужний зволожуючий компонент, який має здатність утримувати вологу в клітинах і зберігати шкіру в тонусі.
Фруктові і цитрусові екстракти тонізують, освіжають, підтримують еластичність шкіри.

Результат
Есенція має виражений антивіковий і ліфтінговий ефект, швидко розгладжує рельєф, сприяє регенерації і оновленню. Шкіра стає більш еластичною, підтягнутою, свіжою, зникають мімічні зморшки, освітлюється пігментація, поліпшується тон, вирівнюється колір, поліпшується загальний стан і текстура.

Застосування
Есенцію наносять на попередньо очищену шкіру після застосування тоніка. Розподілити масажними рухами або поплескування до повного вбирання.

Склад
Water, Butylene Glycol, Glycerin, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenyl Trimethicone, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Methylparaben, Vitis Vinifera (Grape) Callus Culture Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Hydrolyzed Pea Protein, Lecithin, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Squalane, Phytosterols, Ceramide 3, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Propanediol, Allantoin, Panthenol, Betaine, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Pyrus Malus ( Apple) Fruit Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Adenosine, Disodium EDTA, Perfume.

Ліфтинг-есенція з фіто-стовбуровими клітинами винограду FarmStay Grape Stem Cell Wrinkle Lifting Essence
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.