Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАХИСНИЙ КРЕМ ДЛЯ РУК З SPF 15 CHRISTINA ILLUSTRIOUS HAND CREAM SPF 15

Рівень SPF: SPF 15
Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист від сонця
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Захисний крем для рук з SPF 15 Christina Illustrious Hand Cream SPF 15 фото
ОПИС

Захисний крем для рук з SPF 15 Christina Illustrious Hand Cream SPF 15

Сонцезахисний крем ефективно захищає шкіру рук від пошкодження ультрафіолетовими променями завдяки сонцезахисним фільтрам тривалої дії. Зменшує появу пігментних плям та ознак старіння. Випускається у тубі об'ємом 75 мл

Призначення
Інтенсивно живить, зволожує шкіру рук, запобігає сухості та лущенню, підвищує еластичність. Захищає шкіру рук від пошкодження УФ-променями. Має заспокійливу та антиоксидантну дію.

Активні компоненти
Сонцезахисні фільтри - захищають шкіру від небезпечних UVA- та UVB-променів, запобігають появі зморшок і пігментних плям.
Екстракти чилійського болдо, куркуміну та аскофіллуму - блокують фермент тирозиназу, який бере участь у синтезі меланіну. Запобігають появі нових пігментних плям, мають протизапальну та заспокійливу дію.
Аскорбіл глюкозид – форма вітаміну C. Освітлює та вирівнює тон шкіри, робить пігментні плями менш помітними. Зміцнює стінки судин, стимулює синтез колагену, захищає від вільних радикалів та передчасного старіння.
Масло жожоба і токоферол - доповнюють природний ліпідний бар'єр шкіри, захищають від зневоднення та агресивного впливу зовнішнього середовища. Пом'якшують і живлять шкіру рук, повертають їй гладкість і бархатистість.

Результат
Надовго залишається відчуття м'якості та комфорту.

Рекомендація до застосування
Нанесіть та вмассируйте до повного вбирання.

Склад:
Ascorbic Acid, Ascorbyl Glucoside, Bis-Ethylhexyloxyphenol Melhoxyphenyl Triazine, Butyl Mothoxydibenzoylmethane, Butylphenyl Methylpropional, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Cera Alba, Cetearyt Alcohol, Cetyl Alcohol, Diacelyl Boldine, Diisopropyl Adipate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glucose, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Lecithin, Limonene, Linalool, Octocrytene, PEG-40 Stearate, Perfume, Phenoxyethanol, Propanediol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Acrylate Copolymer, Sorbitan Tristearate, Squalane, Tetrahydrodiferuloylmethane, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Deionized water (Aqua), Citral, Glyceryl StearateCitrate.

Захисний крем для рук з SPF 15 Christina Illustrious Hand Cream SPF 15
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.