Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ З SPF 15 CHRISTINA ILLUSTRIOUS EYE CREAM SPF 15

Рівень SPF: SPF 15
Час застосування: День
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Захист від сонця
  • Від пігментних плям
  • Від набряків і темних кіл
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Крем для шкіри навколо очей з SPF 15 Christina Illustrious Eye Cream SPF 15 фото
ОПИС

Крем для шкіри навколо очей з SPF 15 Christina Illustrious Eye Cream SPF 15

Оскільки шкіра навколо очей дуже тонка та ніжна, на ній першими з'являються ознаки стресу, втоми та недосипання, а також пігментні плями. З прикрою недосконалістю можна і потрібно боротися. Крем для шкіри навколо очей SPF15 вирішує три важливі завдання: надійно захищає від негативного впливу ультрафіолетового лікування, попереджає появу набряків і робить ніжну шкіру сяючою. Випускається обсягом 15 мл

Призначення
Допомагає запобігти набряку в області навколо очей, зменшує мішки під очима та забезпечує надійний захист від ультрафіолету.

Активні компоненти
Сонцезахисні фільтри захищають область довкола очей від ультрафіолету. Запобігають фотостарінню, зберігають шкіру здоровою та молодою.
Гіалуронова кислота відновлює нормальний рівень вологи, робить зморшки в куточках очей менш помітними та перешкоджає їх появі надалі.
Вітамін С освітлює та вирівнює тон шкіри, прибирає темні кола навколо очей. Зміцнює стінки судин та перешкоджає розвитку куперозу.
Пептидний комплекс і кофеїн борються з набряками, підтягують в'ялу шкіру повік і повертають їй відпочивший вид.
Токоферол прискорює регенерацію та обмін речовин, покращує бар'єрні властивості епідермісу.

Результат
Зволожена та захищена шкіра.

Рекомендація до застосування
Нанесіть тонким шаром на шкіру навколо очей, розподіліть акуратним поплескуванням.

Склад:
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyrospermum Parkii Butter, C12-15 Alkyl Benzoate, Caffeine, Caprylyl Glycol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dipeptide-2, Disodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hesperidin Methyl Chalcone, Hydrogenated Lecithin, Hydrogenated Polydecene, Isodecyl Neopentanoate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Mica, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Phenoxyethanol, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Polyglyceryl-3 Stearate, Sodium Acrylate Copolymer, Sodium hyaluronate, Steareth-20, Titanium Dioxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Deionized water (Aqua), 2-Hexanediol, Glyceryl StearateCitrate.

Крем для шкіри навколо очей з SPF 15 Christina Illustrious Eye Cream SPF 15
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.