Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОСВІТЛЮЮЧА СИРОВАТКА "АБСОЛЮТНЕ СЯЙВО" CHRISTINA ILLUSTRIOUS ABSOLUTE BRIGHT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Сироватка
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Шкіра з гіперпігментацією
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Освітлююча сироватка
ОПИС

Освітлююча сироватка "Абсолютне сяйво" Christina Illustrious Absolute Bright

Освітлююча сироватка розроблена фахівцями ізраїльського бренду Christina, призначена для боротьби з гіперпігментацією і першими ознаками старіння. Завдяки збалансованій формулі, створеній на основі стабілізованої форми вітаміну С, вона перетворить шкіру та зробить її бездоганною. Засіб бореться з пігментацією та першими віковими змінами, нормалізує гідроліпідний баланс, а також вирішує проблеми з недосконалостями, повертаючи рівний колір, наповнений сяйвом. Легка та шовковиста текстура сироватки дозволяє використовувати її як базу під макіяж, роблячи шкіру яскравішою та сяючою. Підходить для всіх типів шкіри, у тому числі схильної до чутливості. Випускається обсягом 30 мл

Призначення
Інтенсивно коригує плями гіперпігментації та вікові зміни. Вирівнює тон шкіри, зменшує та запобігає появі темних плям. Зміцнює капіляри, підвищує еластичність шкіри та місцевий імунітет.

Активні компоненти
15% аскорбінова кислота освітлює та вирівнює тон шкіри, бореться з пігментацією будь-якого походження. Повертає особі здоровий та доглянутий вигляд, зміцнює судини та захищає їх від куперозу. Стимулює синтез нових волокон колагену, уповільнює старіння шкіри.
Вітамін E та цераміди доповнюють природний ліпідний бар'єр, який захищає шкіру від зневоднення та агресивних факторів зовнішнього середовища. Прискорюють регенерацію клітин, перешкоджають появі подразнення.
Бісаболол заспокоює запалену шкіру, дарує їй гладкість та здоровий вигляд. Знімає свербіж та почервоніння, прискорює загоєння ушкоджень.

Результат
Шкіра стає бархатистою і приємною на дотик.

Рекомендація до застосування
Нанесіть кілька крапель на чисте обличчя і вмасажуйте до повного всмоктування.
Після нанесення може виникнути відчуття легкого поколювання. Перед виходом на вулицю нанести поверх засіб з УФ-захистом.

Склад:
Ascorbic Acid, Bisabolol, Butylphenyl Methylpropional, Ceramide 3, Cyclohexasiloxane, Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Deionized water (Aqua), Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Limonene, Linalool, Olive Glycerides, PEG-10 Dimethicone, Perfume, Phenoxyethanol, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Polyglyceryl-5 Oleate, Polysilicone-11, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Citral.

Освітлююча сироватка "Абсолютне сяйво" Christina Illustrious Absolute Bright
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.