Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТКАНИННА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "БАМБУК" MIZON JOYFUL TIME ESSENCE MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Mizon
Тип продукту: Маска
Тип маски: Тканинна
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Тонізація
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Тканинна маска для обличчя
ОПИС

Тканинна маска для обличчя "Бамбук" Mizon Joyful Time Essence Mask

Тканевая маска для лица "Бамбук" Mizon Joyful Time Essence Mask

Описание

Тканевая маска для лица с экстрактом бамбука снимает отечность, устраняет воспаления, покраснения и раздражения, питает и увлажняет кожу, повышая её упругость и эластичность. Экстракт бамбука оказывает омолаживающее действие, повышает эластичность кожи, улучшает кровообращение, укрепляет сосуды. Экстракт испанского шалфея восстанавливает и успокаивает кожу, сужает поры, нормализует работу сальных желез. Гиалуроновая кислота интенсивно увлажняет и разглаживает кожу, укрепляет тургор дермы, предотвращает обезвоживание.

Рекомендации к применению

Аккуратно распределите тканевую маску на предварительно очищенную кожу на 15-20 минут. Чтобы активные компоненты глубже проникали в кожу, рекомендуется плотно прижать маску на лице. Не требует смывания.

Состав

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexyglycerin, Citric Acid, Disodium EDTA, Allantion, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Butylene Glycol, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Bambusa Vulgaris Extract, Phenoxyethanol, Fragrance.

Тканинна маска для обличчя "Бамбук" Mizon Joyful Time Essence Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.