Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕСЕНЦІЯ ВІД ПЕРШИХ ОЗНАК СТАРІННЯ AHAVA TIME TO SMOOTH AGE CONTROL EVEN TONE ESSENCE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ahava
Тип продукту: Есенція
Виробник: Dead Sea Lab
Вік: 30+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Перші вікові зміни
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Есенція від перших ознак старіння Ahava Time To Smooth Age Control Even Tone Essence фото
ОПИС

Есенція від перших ознак старіння Ahava Time To Smooth Age Control Even Tone Essence

Есенція від перших ознак старіння Ahava Age Control Even Tone Essence розроблена, щоб допомогти жінкам після 30 залишатися молодими і красивими. Есенція має високо-активну формулу з мінералами Мертвого Моря, яка надає моментальне зволожуючу дію, глибоко живить і тонізує шкіру. Підвищується еластичність і пружність шкіри, вона стає більш м'якою і гладкою, есенція сприяє утриманню вологи всередині клітин та їх тотального оновлення.

Призначення
Глибоке зволоження;
Корисне живлення;
Підвищує тонус і активність клітин;
Прискорює внутрішньоклітинні процеси;
У складі пептиди, протеїни, амінокислоти;
Стимулює вироблення колагену;
Розгладжує і захищає шкіру;
Пом'якшує і регулює жирність;
Вирівнює тон і надає сяйво.

Властивості
Есенція нормалізує гідроліпідний баланс шкіри, підвищує її щільність і захисні властивості, сприяє регенерації клітин і тканин, надає живильну і пом'якшувальну дію. Під впливом активного складу підвищується еластичність, шкіра більш пружна і гладка, живильний комплекс забезпечує активність і енергію, есенція нейтралізує руйнівні процеси і стимулює омолодження.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота підвищує пружність шкіри, має здатність зв'язувати молекули води і утримувати їх в клітинах, перешкоджає розвитку ознак старіння.
Рожева квіткова вода заспокоює роздратування на шкірі, прискорює її регенерацію і дарує м'якість.
Екстракт лотоса інтенсивно зволожує і нормалізує гідробаланс, підсилює захисні властивості шкіри, усуває в'ялість, бореться зі старінням.
Морська сіль для підвищення щільності шкіри, зміцнює бар'єр, знезаражує.
Екстракт бутона японського кедра - джерело фітоенергетики для підвищення активності клітин шкіри, виступає як потужний зволожуючий компонент, прискорює оновлення шкіри, пом'якшує і розгладжує.
Екстракти ромашки і алое вера мають антисептичні та імуномоделюючі властивостями, підвищують опірність шкіри зовнішнім факторам, зволожують, пом'якшують і тонізують.

Результат
Есенція містить активні компоненти у високій концентрації, тому досить невеликої кількості, щоб підтримувати молодість і сяйво шкіри. Регулярне використання продукту надає шкірі доглянутий і здоровий вигляд, підвищує пружність і еластичність, сприяє зміцненню покриву, розгладжує і перешкоджає утворенню зморшок.

Застосування
Есенція наноситься після очищення шкіри перед сироваткою і зволожуючими засобами. Для досягнення максимального ефекту зігрійте кілька крапель есенції в долонях, потім нанесіть масажними рухами на шкіру обличчя і шиї до повного поглинання. Використовуйте есенцію вранці і ввечері.

Склад
Aqua (mineral spring water), propanediol (corn derived glycol), niacinamide, glycerin, bis-peg 18 methyl ether dimethyl silane, saccharide isomerate, trehalose, phenoxyethanol, aloe barbadensis leaf juice, cryptomeria japonica bud extract, biosaccharide gum-1, butylene glycol, sodium hyaluronate, tripeptide-3, potassium sorbate, nelumbo nucifera extract, pentylene glycol, sodium benzoate, sodium metabisulfite, tetrasodium edta, peg-40 hydrogenated castor oil, hydrolyzed yeast protein, propylene glycol, trideceth-9, xanthan gum, allantoin , chamomilla recutita (matricaria) flower extract, maris aqua (dead sea water), rosa centifolia (rose water) flower water, caprylyl glycol, 1,2-hexanediol, ethylhexylglycerin, galactoarabinan, phoenix dactylifera (date) fruit extract, parfum (fragrance ), butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal.

Есенція від перших ознак старіння Ahava Time To Smooth Age Control Even Tone Essence
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.