Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧЕ МАСЛО ДЛЯ ТІЛА З КЕРАМІДАМИ DR. JART+ CERAMIDIN BODY OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr. Jart+
Тип продукту: Олія
Виробник: HAVE&BE USA, Inc
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: США
Зволожуюче масло для тіла з керамідами Dr. Jart+ Ceramidin Body Oil фото
ОПИС

Зволожуюче масло для тіла з керамідами Dr. Jart+ Ceramidin Body Oil

Спосіб застосування
Олію наносять в чистому вигляді після прийняття душу або ванни масажними рухами на шкіру по всьому тілу до повного вбирання. Можна додати до складу крем для тіла і використовувати як джерело зволоження і живлення шкіри.

Зволожуюча олія для тіла з керамідами Dr. Jart + Ceramidin Body Oil розроблена спеціально для шкіри, яка страждає від надмірної сухості, схильної до лущення і втрати тургору, млявої і безжиттєвої. Олія містить кераміди і Омега-3 і 6 жирні кислоти для підвищення тонусу покриву, забезпечує клітини необхідною вологою, сприяє поліпшенню мікроциркуляції крові в тканинах і підвищує рівень кисню.
Шкіра отримує енергетичний запас корисних речовин, максимально зволожується завдяки наявності двох видів гіалуронової кислоти, яка запечатує вологу всередині клітинних мембран. Рослинні олії і екстракти оздоровлюють покрив, підвищують його еластичність, прискорюють обмінні процеси і регенерацію клітинного складу.

Призначення
Глибока гідратація клітин і тканин;
Заспокійлива дія;
Зниження рівня стресу і впливу радикалів;
Прискорює процеси обміну речовин;
Підсилює і ущільнює покрив;
Збільшує вироблення колагену;
Активізує механізми регенерації та оновлення

Властивості
Завдяки легкій текстурі, олія швидко взаємодіє зі шкірою, вбирається, не залишає жирної плівки і слідів на одязі. Олія впливає на всі рівні дерми, зволожує клітини і тканини, підтримує їх в тонусі, сприяє омолодженню, уповільнює процеси руйнування і вікові зміни.

Активні компоненти
Кераміди мають антиоксидантну дію, виконують захисну функцію, утворюють на поверхні покриву невидимий бар'єр проти випаровування вологи, нормалізують гідроліпідний шар, підсилюють і ущільнюють дерму, знімають запалення і усувають сухість, прибирають лущення покриву, підвищують рівень пружності і покращують еластичність шкіри.
Гіалуронова кислота забезпечує не тільки оптимальне зволоження клітин і тканин, але і перешкоджає випаровуванню вологи, допомагає утримувати молекули води в клітинних мембранах, чим забезпечує повноцінний захист від появи зморшок і старіння покриву.

Лінолева кислота це природне джерело жирної кислоти Омега-6, яка допомагає зберегти молодість клітин, відкласти період в'янення і руйнування клітин.
Рослинні олії авокадо і оливи надають глибоку зволожуючу і тонізуючу дію, підвищують насиченість киснем, активізують процеси регенерації і вироблення еластину, прискорюють загоєння покриву, підвищують пружність.

Результат
Зволожуюча олія дарує шкірі зволоження, пружність і еластичність, продовжує молодість і підвищує тургор шкіри, прискорює регенерацію клітин, оновлення покриву, покращує внутрішньоклітинні процеси, стимулює обмінні процеси і тотальне оновлення.

Склад
Isopropyl Myristate Olea Europaea (Olive) Husk Oil Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Ceramide NP Glycerin Caprylic / Capric Triglyceride Water Hydrogenated Lecithin Betaine Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Persea Gratissima (Avocado) Oil Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil Camellia Sinensis Seed Oil Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract Moringa Oleifera Seed Oil Salvia Hispanica Seed oil Linoleic Acid Linolenic Acid Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil Pelargonium Graveolens Flower Oil Salvia Officinalis (Sage) Oil Pogostemon Cablin Oil Bixa Orellana Seed Oil Glycine Soja (Soybean ) Oil Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

Зволожуюче масло для тіла з керамідами Dr. Jart+ Ceramidin Body Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.