Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКРАБ ДЛЯ ТІЛА З КЕРАМІДАМИ DR. JART+ CERAMIDIN BODY SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr. Jart+
Тип продукту: Скраб
Виробник: HAVE&BE USA, Inc
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пілінг
  • Регенерація
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: США
Скраб для тіла з керамідами Dr. Jart+ Ceramidin Body Scrub фото
ОПИС

Скраб для тіла з керамідами Dr. Jart+ Ceramidin Body Scrub

Спосіб застосування
Необхідну кількість скрабу нанести на вологу шкіру під час прийняття душу, масажними рухами розподілити по тілу, потім змити проточною водою.

Скраб для тіла з керамідами Dr. Jart + Ceramidin Body Scrub створений для делікатного видалення ороговілого шару дерми і прискорення регенерації клітин. Скраб містить натуральні компоненти, які перешкоджають випаровуванню вологи, сприяють оновленню на клітинному рівні, ефективно очищують поверхню дерми від забруднень, залишків себуму, позбавляють від лущення.
Скраб створює глибокий масажний ефект, сприяє зміцненню шкірного бар'єру, стимулює виробленню власного колагену і активізує природні внутрішньоклітинні процеси обміну речовин і регенерації. Шкіра стає гладкою, шовковистою, оновленою, поліпшується мікроциркуляція крові і текстура, зморшки і пори заповнюються керамідами, що підвищує пружність покриву і збільшує тонус.

Призначення
Оберігає шкіру від пересушування і випаровування вологи;
Очищує пори і клітини дерми;
Позбавляє від подразнень і лущення;
Підвищує пружність і еластичність шкіри;
Зміцнює стінки капілярів;
Стимулює клітинне оновлення.

Властивості
Скраб з ефектом пілінгу ефективно відлущує старі клітини епідермісу, масажує шкіру, прискорює кровообіг, підсилює обмінні процеси, зволожує і живить клітини, тим самим прискорює оновлення і регенерацію покриву.

Активні компоненти
Multi Cera комплекс з 5 керамідів підсилює шкірний бар'єр, прискорює регенерацію клітин, сприяє підвищенню місцевого імунітету, кераміди заповнюють пори і порожнечі на ділянках зруйнованих структур, ущільнюють шкіру, підвищують пружність і тонус.
Подрібнена шкаралупа волоських горіхів і виноградних кісточок мають потужну відлущуючу  дію, дрібні порошкові фракції дбайливо видаляють омертвілі клітини, прискорюють кровообіг, підсилюють живлення і доступ кисню, стимулюють швидке оновлення покриву, забезпечують ефект пілінгу і роблять шкіру шовковистою.

Гіалуронова кислота забезпечує гідратацію дерми, перешкоджає випаровуванню вологи з клітин, розгладжує і підтягує покрив.
Олії герані, куркуми і базиліку оберігають дерму від інфекцій і бактерій, діють як антисептик, пом'якшують, тонізують, заспокоюють роздратування, активізують клітинну енергію.
Шавлія і кокос покращують мікроциркуляцію крові, знімають набряки, зменшують запалення, швидко виводять шлаки і токсини,
пом'якшують шкіру, надають їй шовковистість і гладкість.

Результат
Скраб з керамідами інтенсивно оздоровлює шкіру, повертає їй гладкість, робить м'якою і оксамитовою. Активні інгредієнти підвищують пружність і тонус дерми, стимулюють внутрішнє зволоження та оновлення, зовнішню привабливість і сяйво. Активізуються всі внутрішньоклітинні процеси, прискорюється обмін речовин, шкіра зволожена, наповнена, підтягнута, гладка.

Склад
Вода, гліцерин, цетілетілгексаноат, цетеариловий спирт, порошок шкарлупи волоського горіху, порошок насіння абрикосу, гліцерилстеарат, пентіленгліколь, пальмітинова кислота, Керамід NP, Керамід NS, Керамід AP, Керамід AS, Керамід IOP, олія насіння солодкого мигдалю, олія бергамот, олія квіток герані, екстракт квітів дерева ним, екстракт листя дерева ним, екстракт кореня куркуми, екстракт листя базиліку, екстракт насіння какао, олія шавлії, олія пачулі,
Екстракт кораллина, Гіалуронат натрію, гідролізована гіалуронова кислота, гіалуронова кислота, кетон малини, цетеарілглюкозід, стеаринова кислота, стеарат сорбітану, гідроксиетил акрілат / Натрію акрілоілдіметілтаурата сополімер, Капрілілгліколь, трометамин, етілгексілгліцерін, миристиновая кислота, декстрин, арахінова кислота, лауриновая кислота, олеїнова кислота , пропандіол, кроссполімер гиалуроната натрію, дипропіленгліколь, Гідролізований глікозаміноглікан, гідрогенізований лецитин, Цетіл-ПГ гідроксиетил пальмітамід, Бензілгліколь, холестерин, карбомер, динатрій ЕДТА.

Скраб для тіла з керамідами Dr. Jart+ Ceramidin Body Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.