Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ВОЛОССЯ З ВІДНОВЛЮЮЧИМ ЕФЕКТОМ OLAPLEX PROFESSIONAL №6 BOND SMOOTHER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Olaplex
Тип продукту: Крем
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Пошкоджені
  • Пофарбовані
Виробник: Olaplex
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Відновлення
  • Захист
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Крем для волосся з відновлюючим ефектом Olaplex Professional №6 Bond Smoother фото
ОПИС

Крем для волосся з відновлюючим ефектом Olaplex Professional №6 Bond Smoother

Відновлюючий крем для укладання волосся Olaplex 6 створений за всіма стандартами попередніх продуктів торгової марки, що полюбилася всім, і гармонійно з ними поєднується, завершуючи серію домашнього догляду за волоссям Олаплекс. Прекрасно розгладжує кучеряве волосся, забезпечує потрібне зволоження та захист. Засіб відмінно працює для сушіння феном, прискорюючи час укладання, розгладжуючи Ваше волосся і усуваючи завитки. Можна використовувати щодня для випрямлення завитків, створених гарячим укладанням. Повністю підходить для будь-яких типів волосся, у тому числі фарбованого і після хімічної обробки. Об'єм 100 мл.

Призначення
Полегшує процес укладання, відновлює, зволожує, живить та зміцнює локони, робить їх більш рівними та сяючими.

Активні компоненти
Натуральна кокосова олія має чудову зміцнюючу та пом'якшувальну властивість, наповнює локони силою та енергією, робить їх шовковистими та сяючими.
Вітамін E бореться з ламкістю та сухістю волосся, захищає від несприятливих зовнішніх факторів, підтримує та зберігає яскравість кольору волосся.
Спеціальний комплекс Olaplex виконує функцію скріплювальної речовини, підтримуючи сильно пошкоджене, втомлене та слабке волосся.

Спосіб застосування
Нанесіть на сухе волосся, насамперед по всій довжині та на кінчики. Розчешіть. Чи не змивайте.

Курс застосування
Використовувати 2-3 рази на тиждень. Максимально ефективно діє у комбінації з шампунем Olaplex 4 та кондиціонером Olaplex 5.

Склад:
Water, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Isohexadecane, Coco-Caprylate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Behentrimonium Chloride, Isododecane, Phenyl Trimethicone, Propanediol, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Fragrance (Parfum), Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Isopropyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Guar, Sodium Stearoyl Lactylate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citral, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Disodium EDTA, Linalool, Citronellol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Hydroxycitronellal, Etidronic Acid, Tocopherol, Geraniol, Potassium Sorbate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phytantriol, Sodium Benzoate, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract, Filtrate Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Citric Acid Gigartina Stellata Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Ascorbic Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Oil.

Крем для волосся з відновлюючим ефектом Olaplex Professional №6 Bond Smoother
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.