Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-КРЕМ ФОТОДЕРМ SPOT-AGE SPF50+ СОНЦЕЗАХИСНИЙ З ПОСИЛЕНИМ АНТИОКСИДАНТНИМ ЗАХИСТОМ BIODERMA PHOTODERM SPOT-AGE SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Bioderma
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: Laboratoire Bioderma
Вік: 14+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель-крем ФОТОДЕРМ SPOT-AGE SPF50+ сонцезахисний з посиленим антиоксидантним захистом Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF50+ фото
ОПИС

Гель-крем ФОТОДЕРМ SPOT-AGE SPF50+ сонцезахисний з посиленим антиоксидантним захистом Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF50+

Гель-крем Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ сонцезахисний з посиленим антиоксидантним захистом забезпечує найефективніший захист молодої та зрілої шкіри від ультрафіолетового випромінювання та фотостаріння, захищає покрив від окислювального стресу та значно знижує ймовірність розвитку ознак передчасного старіння. Крем зменшує утворення зморшок, підтримує тонус шкіри, забезпечує клітини поживними речовинами та мікроелементами, освітлює вікову пігментацію, запобігає утворенню ластовиння, заспокоює та пом'якшує шкіру. Продукт сприяє розгладжуванню зморшок, освітлює пігментацію, усуває в'ялість та сухість, забезпечує глибоку гідратацію надовго, підвищує тонус шкіри та посилює її еластичність. Гелевий крем захищає від сонячного опіку, тримається на шкірі до 8 годин, можна використовувати як основу під макіяж. Випускається у тубі об'ємом 40 мл.

Призначення
Потужний захист шкіри від старіння. Можна застосовувати до і після лазерних процедур. Знижує вікову гіперпигментацію. Максимально ефективне поєднання фільтрів анти-UVA і анти-UVB. Захищає від фотостаріння і опіків. Забезпечує глибоке зволоження і регенерацію

Властивості
Крем-гель проти старіння покриву має виражену дією, що розгладжує, інтенсивно зволожує і тонізує молоду і зрілу шкіру, сприяє її омолодженню, надає потужну захисну дію проти ультрафіолетового випромінювання і окисного стресу. Відновлює пошкоджені структури волокон, підвищує місцевий імунітет шкіри, перешкоджає подальшому розпаду структурних ниток, усуває зморшки і заломи, підтримує оптимальний гідробаланс.

Активні компоненти
Вітамін С підвищує захисні властивості шкіри, оберігає від інфекцій і мікробів, підвищує міцність стінок капілярів, тонізує і розгладжує зморшки, забезпечує захист від радикалів і старіння, освітлює пігментацію, вирівнює тон.
Вітамін Е це загальновизнаний фактор молодості, допомагає досягти оптимального рівня зволоження шкіри, зберегти інформацію, що надає вологу в клітинні мембрани, стимулює активність клітин, прискорює обмінні процеси і регенерацію на клітинному рівні, має антиоксидантні властивості, перешкоджає руйнуванню клітин.

Екстракт центелли азіатської забезпечує глибоке зволоження шкіри на всіх рівнях, оберігає клітинні нитки від руйнування, підвищує відновлюючу здатність шкіри, прискорює регенерацію і оновлення покриву.

Результат 
Покров набуває гладкості, сяйво молодості, повертається пружність, крем підтримує оптимальне зволоження, а значить, зменшуються мімічні зморшки і заломи. 

Спосіб застосування
Використовувати крем-гель рекомендується щодня для стійкого результату гладкості шкіри і освітлення пігментації. Засіб використовується самостійно або після денного крему. Рівномірно і в достатній кількості наносити на шкіру (недостатня кількість продукту при нанесенні зменшує рівень захисту). Повторювати нанесення кожного разу до і після купання, витирання рушником або заняття спортом. Наносити на здорову шкіру. Для дорослих. Надмірне перебування на сонці небезпечно для здоров'я.

Склад
Aqua/Water/Eau, Dibutyl Adipate, Octocrylene, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [Nano], Propanediol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ascorbyl Glucoside, Corn Starch Modified, Dicaprylyl Ether, Silica, Tocopherol, Cetearyl Alcohol, Decyl Glucoside, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Coco-Glucoside, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Squalane, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Citric Acid, Ectoin, Mannitol, Xylitol, Polysorbate 60, Rhamnose, Propylene Glycol, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Sorbitan Isostearate, Fructooligosaccharides, Caprylic/Capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract, Fragrance (Parfum).

Гель-крем ФОТОДЕРМ SPOT-AGE SPF50+ сонцезахисний з посиленим антиоксидантним захистом Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.