Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФЛЮЇД ПОДВІЙНОЇ ДІЇ ДЛЯ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ VICHY NORMADERM PHYTOSOLUTION DOUBLE CORRECTION DAILY CARE MOISTURISER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vichy
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Від чорних цяток
  • Зволоження
  • Усунення постакне
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Флюїд подвійної дії для проблемної шкіри обличчя Vichy Normaderm Phytosolution Double Correction Daily Care Moisturiser фото
ОПИС

Флюїд подвійної дії для проблемної шкіри обличчя Vichy Normaderm Phytosolution Double Correction Daily Care Moisturiser

Нормадерм ФІТОСОЛЮШН флюїд подвійної дії – це щоденний зволожуючий догляд проти основних ознак недосконалостей шкіри з пробіотиком, що допомагає зміцнити її бар'єрну функцію та захистити від впливу негативних зовнішніх факторів. Легка текстура флюїду швидко поглинається та забезпечує тривале відчуття свіжості. Має трав'яний аромат. Чудова основа під макіяж. Для проблемної та комбінованої шкіри, схильної до жирності. Підходить для чутливої ​​шкіри. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Флюїд має подвійну дію: зменшує недоліки та зволожує шкіру. Відновлює та зміцнює захисний бар'єр шкіри від впливу зовнішніх подразників. Забезпечує шкірі 24-годинну гідратацію та регенерацію. Коригує видимість прищиків, чорних крапок та слідів від акне. Підсилює функцію захисного бар'єру шкіри. Регулює шкірне сало і не утворює на шкірі жирної плівки.

Активні компоненти
Саліцилова кислота 2% має оновлюючу та протизапальну дію.
Мінералізуюча термальна вода Vichy збагачена 15 мінералами та мікроелементами. Вона сприяє відновленню нормального pH шкіри, регенерує та захищає епідерміс, що підвищує бар'єрні властивості шкіри та сприяє збереженню в ній вологи.
Гіалуронова кислота є природним компонентом людської шкіри і одним з найефективніших натуральних гідрофіксаторів. Діючи як губка, одна молекула гіалуронової кислоти може утримувати молекул води в 1000 разів більше за власну вагу, формуючи на поверхні шкіри захисну плівку і роблячи шкіру гладкою і зволоженою.
Пробіотик Bifidus знижує чутливість та зміцнює природний захисний бар'єр шкіри для протистояння негативному впливу зовнішніх факторів.

Результат
Повне зволоження шкіри, рівний тон та доглянутий вигляд.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей. Можна наносити точково та комплексно.

Склад:
Aqua/Water, Glycerin, Salicylic Acid, Isononyl Isononanoate, Butylene Glycol, Kaolin, Zinc Sulfate, Bifida Ferment Lysate, Sodium Hydroxide, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyalurodyte, , Biosaccharide Gum-1, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum / Fragrance.

Гіпоалергенно. Некомендогенно.

Флюїд подвійної дії для проблемної шкіри обличчя Vichy Normaderm Phytosolution Double Correction Daily Care Moisturiser
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.