Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ГЛИБОКОГО ОЧИЩЕННЯ ЖИРНОЇ, СХИЛЬНОЇ ДО НЕДОЛІКІВ ШКІРИ VICHY NORMADERM PHYTOSOLUTION PURIFYING CLEANSING GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vichy
Тип продукту: Гель
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • При вугрових висипаннях
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
  • Усунення постакне
Для кого: Унісекс
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Комбінована
  • Схильна до акне
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель для глибокого очищення  жирної, схильної до недоліків шкіри Vichy Normaderm Phytosolution Purifying Cleansing Gel фото
ОПИС

Гель для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри Vichy Normaderm Phytosolution Purifying Cleansing Gel

Перший нтенсивно очищуючий гель Vichy Normaderm Phytosolution для проблемної шкіри, збагачений мінералами і пробіотикам і, на щоденній основі зменшує жирність шкіри без пересушування і захищає її від появи недосконалостей. Має приємний, свіжий аромат. Для жінок та чоловіків зі шкірою, схильною до недоліків: запальні елементи, жирний блиск, сліди акне. Для проблемної шкіри, схильної до жирності. Підходить для чутливої ​​шкіри. Об'єм 200 та 400 мл.

Призначення
Очищає та звужує пори, матує шкірний покрив. Нормалізує роботу сальних залоз. Знижує кількість висипів та вугрів, запобігає появі нових подразнень.

Активні компоненти
Саліцилова кислота має оновлюючу та протизапальну дію
Мінералізуюча термальна вода Vichy збагачена 15 мінералами та мікроелементами. Вона сприяє відновленню нормального pH шкіри, регенерує та захищає епідерміс, що підвищує бар'єрні властивості шкіри та сприяє збереженню в ній вологи.
Пробіотик Bifidus знижує чутливість та зміцнює природний захисний бар'єр шкіри для протистояння негативному впливу зовнішніх факторів.
Олігоелементи боряться із запаленнями і регулюють вироблення себуму

Результат
Шкіра свіжа, очищена від надлишку себуму та забруднень. З кожним днем ​​недоліки шкіри стають все менш помітними, шкіра випромінює красу та сяйво.

Рекомендації до застосування
Наносити на вологу шкіру обличчя масажними рухами до утворення пінки. Змити водою. Уникати області навколо очей. У разі попадання в очі, промити водою.

Курс застосування
Для щоденного застосування вранці та ввечері.

Склад:
Аква/Ватер - Coco-betaine - Propanediol - Peg-120 Methyl Glucose Dioleate - Sodium Chloride - Sodium Cocoyl Glycinate - Dypropylene Glucol - Zinc Gluconate - Saliculycacid - Bifida Ferment Lysate - Sodium Hydroxide - Sodium Tetrasodium Glutamate Diacetate - Parfum/Fragrance.

Гіпоалергенно. Некомедогенний. Без мила та сульфатів.

Гель для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри Vichy Normaderm Phytosolution Purifying Cleansing Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.