Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОМПЛЕКС ПРОТИ РЕАКТИВНОГО ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ RENE FURTERER TRIPHASIC REACTIONAL ANTI-HAIR LOSS RITUAL (12*5ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rene Furterer
Тип продукту: Ампули
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Rene Furterer
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Волосся
  • Шкіра голови
Призначення товару:
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
  • Відновлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Комплекс проти реактивного випадіння волосся Rene Furterer Triphasic Reactional Anti-Hair Loss Ritual (12*5ml) фото
ОПИС

Комплекс проти реактивного випадіння волосся Rene Furterer Triphasic Reactional Anti-Hair Loss Ritual (12*5ml)

Комплекс Triphasic Reactional, що на 94% складається з інгредієнтів природного походження, допомагає уповільнити випадання волосся і швидко відновити його зростання, забезпечує енергією та життєвою силою. АТФ у складі комплексу є важливим джерелом енергії для росту волосся. Поєднання біотину та мікроелементів зміцнює і живить волосяну цибулину, роблячи волосся більш стійким і сильним. Мінеральний комплекс лотоса зводить до мінімуму вплив стресу на шкіру, щоб зберегти баланс шкіри голови. Препарат рекомендований при реактивному або сезонному випадінні волосся, спричиненого такими факторами, як стрес, хронічна втома, вагітність, неправильне харчування, наслідки прийому медикаментів. Засіб дерматологічно протестований, підходить навіть для чутливої ​​шкіри голови. Незмивна формула з високим поглинанням і нежирним, нелипким фінішем. Випускається у комплекті з 12 ампул по 5 мл.

Призначення
Сироватка Triphasic Reactional – високоефективний комплексний засіб проти випадіння волосся при раптовій його втраті. Розроблена у практичній однодозовій формі, використовується після миття шампунем як 3-місячний курс лікування всього 1 раз на тиждень.

Властивості:

  • 94% інгредієнтів натурального походження.
  • Зупиняє випадіння волосся.
  • Стимулює мікроциркуляцію крові та покращує стан шкіри голови.
  • Відновлює та сприяє зростанню нового волосся.
  • Зміцнює волосся.

Активні компоненти
Аргінін покращує кровопостачання волосяних цибулин, що сприяє стимуляції росту волосся, а також запобігає їх випаданню.
Біотин (вітамін B7) зміцнює і стимулює ріст нового красивого волосся. 
Аденозинтрифосфат (АТФ) є універсальним джерелом енергозабезпечення клітини, покращує енергетичний обмін речовин та підвищує рівень АТФ у клітинах волосся.
Мінеральний комплекс лотосу (Lotus Mineral Complex™), що є комбінацією водних екстрактів блакитного лотоса, білого лотоса і солі магнію, обмежує наслідки клітинного стресу і зберігає баланс шкіри голови.
Ефірна олія лимону має стимулюючі та антисептичні властивості.
Екстрат пфафії (бразильський женьшень) – забезпечує максимальне надходження у волосяні волокна необхідних елементів, активізуючи фактор росту VEGF, що покращує мікроциркуляцію, стимулює ріст і запобігає випадінню волосся.
Олія листя евкаліпту нормалізує pH шкіри голови, відновлює природний блиск пасм, зміцнює фолікули і запобігає випадінню волосся.
Мікропротеїни пшениці огортають захисним повітропроникним покриттям кожну волосинку, відновлюють пошкодження у її структурі, забезпечують міцність і силу, надають пружність та стійкість.
Олія м'яти тонізує та зволожує шкіру голови, знімає подразнення, нормалізує секрецію, має протизапальні та антисептичні властивості.

Результат:

  • 92% – помітний ефект проти випадіння волосся після одного місяця*.
  • 87% – волосся залишається міцним після трьох місяців застосування**.

* Клінічне дослідження, проведене за участю 51-го суб'єкта. Фототрихограма.
** Тест споживчого використання, проведений на 99-ти суб'єктах.

Рекомендації до застосування
Крок 1. Відламайте верхню частину ампули та прикріпіть аплікатор. Після миття Шампунем проти випадіння волосся нанесіть весь флакон на чисту вологу шкіру голови частинами, пасмо за пасмом.
Крок 2. Зробіть масаж шкіри голови, щоб продукт увібрався.
Крок 3. Зніміть і промийте наконечник після нанесення. Засіб не змивати.

Курс застосування
Застосовувати 1-2 рази на тиждень протягом 3 місяців.

Склад:
Water (Aqua), Alcohol (Alcool Denat,), Butylene Glycol, Arginine HCL, Biotin, Citral, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil (Citrus Limon Peel Oil), Copper Pca, Disodium Adenosine Triphosphate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Limonene, Magnesium Pca, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil (Mentha Viridis Leaf Oil), Methionine, Nelumbo Nucifera Flower Water, Niacinamide, Nymphaea Caerulea Flower Water, Panthenol, Pantolactone, Pfaffia Paniculata Root Extract, Phenoxyethanol, Ppg-1-Peg-9 Lauryl Glycol Ether, Sodium Benzoate, Zinc Gluconate.

Комплекс проти реактивного випадіння волосся Rene Furterer Triphasic Reactional Anti-Hair Loss Ritual (12*5ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.