Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СЕРЕДНЄ М'ЯКА ЗУБНА ЩІТКА "ДОСКОНАЛА ЧИСТКА", 6-12 РОКІВ BIOREPAIR JUNIOR МEDIUM SOFT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Biorepair
Тип продукту: Зубна щітка
Вік: 6+
Класифікація:
  • Мас-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Очищення зубного нальоту
  • Свіже дихання
  • Для чутливих зубів і ясен
Для кого: Дітям
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Середнє м'яка зубна щітка
ОПИС

Середнє м'яка зубна щітка "Досконала чистка", 6-12 років Biorepair Junior Мedium Soft

Зубна щітка середньої м'якості "Досконала чистка" розроблена італійськими стоматологами-гігієністами спеціально для досконалого чищення зубів дітей та підлітків. Унікальний запатентований вигин «Biorepair CURVACTIVE», спеціальна форма головки та 4554 середньо м'яких, кольорових щетинок гарантують безпечне, ніжне та якісне чищення зубів. Зубна щітка ідеально підходить для того, як стоматологи та гігієністи рекомендують чистити зуби, завдяки запатентованому вигину вперед, тобто методу чищення Bass, який передбачає чищення зубів від ясен до зубів. Для дітей та підлітків віком 6-12 років.

Призначення
Ефективно та безпечно, не пошкоджуючи чутливі ясна, видаляють наліт і пігментацію навіть із найважчих поверхонь. Бактеріостатична властивість не змінюється і завжди залишається ефективним.

Властивості
Кут 210° дозволяє уникнути непотрібного тиску на ясна та зуби, не травмуючи їх. Спеціально розроблений м'який силіконовий очищувач на задній частині щітки подбає про чистоту щік та язика. Всі деталі щітки виготовлені з інноваційним, запатентованим бактеріостатичним покриттям SCP (полімер, що самоочищається), завдяки якому бактерії не можуть рости та розмножуватися.

Рекомендація до застосування
Невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби круговими рухами щонайменше 2 хвилин двічі на день, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнину рота обполоснути невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.

Середнє м'яка зубна щітка "Досконала чистка", 6-12 років Biorepair Junior Мedium Soft
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.