Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ ВОЛОССЯ CHI ROYAL TREATMENT HYDRATING CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Chi
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Пошкоджені
  • Сухі
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
  • Доглядова
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для зміцнення волосся
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Зволожуючий кондиціонер для волосся CHI Royal Treatment Hydrating Conditioner фото
ОПИС

Зволожуючий кондиціонер для волосся CHI Royal Treatment Hydrating Conditioner

Зволожуючий кондиціонер для волосся CHI Royal Treatment Hydrating Conditioner – це засіб, виготовлений з висококласних натуральних компонентів, які є високоефективними та безпечними для вашого здоров'я. Засіб має легку консистенцію та ненав'язливий аромат. Вік: 18+. Випускається у флаконах – 30 мл, 355 мл та 946 мл.

Призначення
Кондиціонер рекомендується використовувати, якщо у вас сухе, пошкоджене та тьмяне волосся. Крім цього, якщо продукт використовувати на постійній основі, тоді він сприяє запобіганню випаданню волосся.

Властивості
Засіб має властивість захищати волосся від хімічної та термічної дії.

Активні компоненти
Протеїни шовку, які є у складі кондиціонера, по максимуму проникають у структуру волосся, завдяки чому можуть насичувати його необхідними зволожуючими речовинами.
Крім шовку, у складі міститься кератин, що відновлює та зміцнює ваші локони.

Результат
Кондиціонер зволожує та відновлює пошкоджені локони, а також робить їх блискучими, м'якими та шовковистими.

Рекомендації до застосування
Потрібно наносити засіб на волосся по всій довжині і спінити, потім ретельно змити теплою водою. Процедуру можна повторити двічі.

Курс застосування
Можна використовувати за потреби.

Склад:
Magnatum (White Truffle) Extract, Pearl Powder, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk, Amodimethicone, Dimethicone, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PCA Dimethicone, PPG-1 Trideceth-6, Butylene Glycol, Trisodium HEDTA, Decyl Glucoside, Xylitol, Anhydroxylitol, Xylitylglucoside, Polyquaternium-37, Caprylyl Glycol, Trideceth-10, Tributyl Citrate, Behentrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Hexylene Glycol, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Buteth-3, Potassium Sorbate, Glycolic Acid, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Blue 1 (CI 42090).

Зволожуючий кондиціонер для волосся CHI Royal Treatment Hydrating Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.