Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОЖИВНИЙ КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ CHI POWER PLUS NOURISH CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Chi
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Пошкоджені
  • Сухі
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
  • Доглядова
Призначення товару:
  • Зміцнення
  • Захист від сонця
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Поживний кондиціонер для всіх типів волосся CHI Power Plus Nourish Conditioner фото
ОПИС

Поживний кондиціонер для всіх типів волосся CHI Power Plus Nourish Conditioner

Поживний кондиціонер для всіх типів волосся CHI Power Plus Nourish Conditioner - це засіб для волосся, який зроблено на основі натуральних компонентів і допоможе з дбайливим доглядом як для жінок, так і для чоловіків.
Вік: 18+
Об'єм – 340 мл та 946 мл.

Призначення
Рекомендується використовувати для надання густоти та об'єму волоссю, а також для зміцнення та зволоження локонів. Крім цього, засіб зосереджено на відновленні здоров'я шкіри голови.

Активні компоненти
До складу кондиціонера входить велика кількість корисних трав, вітамінів та рослинних елементів.
Кропива і червона конюшина насичують вологою і усувають сухість волосся. Мають ефект стягування, підтримують баланс та здоров'я шкіри голови та локонів.
Рослинні елементи стимулюють шкіру голови.
Чебрець, юкка, календула, шавлія, розмарин, ромашка, живокост, лопух, деревій – компоненти, які перешкоджають появі сухості, ламкості та тьмяності волосся.

Властивості
Засіб захищає волосся від ультрафіолетових променів та хімічної обробки.

Результат
Завдяки регулярному використанню препарату, волосся набуває сили, здоров'я, об'єму, блиску і густоти.

Спосіб застосування
Потрібно нанести засіб на вже вимите волосся і розподілити по всій довжині волосся та шкіру голови. Зачекати кілька хвилин, а потім ретельно змити.

Курс застосування
Кондиціонер можна використовувати за потреби.

Склад:

Aqua/Water/Eau, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Dicetyldimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Ceteareth-20, Behentrimonium Chloride, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Menthol, Glycolic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Isopropyl Alcohol, Potassium Sorbate, Polyquaternium-37, Hexylene Glycol, Butylene Glycol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Trisodium HEDTA, Chlorphenesin, Dextran, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Acetyl Tetrapeptide-3, Polyquaternium-10, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene.

Поживний кондиціонер для всіх типів волосся CHI Power Plus Nourish Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.