Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШОВКОВА ОЛІЯ ДЛЯ ВОЛОССЯ І ТІЛА CHI OLIVE ORGANICS OLIVE & SILK HAIR AND BODY OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Chi
Тип продукту: Олія
Тип волосся: Для всіх типів
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Волосся
  • Тіло
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Шовкова олія для волосся і тіла Chi Olive Organics Olive & Silk Hair and Body Oil фото
ОПИС

Шовкова олія для волосся і тіла Chi Olive Organics Olive & Silk Hair and Body Oil

Шовкова олія для волосся і тіла CHI Olive Organics Olive & Silk Hair and Body Oil – це засіб, який сприятиме активному догляду за вашими локонами та шкірою, наситить їх усіма необхідними корисними речовинами. Засіб має приємний та ненав'язливий аромат. Вік: 18+

Призначення
Рекомендується використовувати, якщо у вас суха шкіра або сухі посічені кінчики волосся. Засіб має властивість надавати пружності шкірі та м'якості для локонів.

Активні компоненти
До складу продукту входить шовкова олія, яка збагачена вітамінним комплексом, рослинними екстрактами та поживними оліями. Вони підтримують потрібний баланс вологості як у шкірі, так і в волоссі.

Результат
Після регулярного використання олії ви позбавитеся ламкості та сухості волосся. Локони стануть шовковистими і не електризуватимуться. Крім цього, вони набудуть гарного сяйва, а шкіра неймовірної м'якості.

Спосіб застосування
Потрібно збовтати перед застосуванням. Потім невелику кількість засобу нанести на долоні, а потім розподілити по всій довжині волосся або на сухі ділянки шкіри тіла. Можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся.

Курс застосування
Олію можна використовувати при необхідності.

Склад:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrolyzed Silk, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Passiflora Incarnata Fruit Extract*, Symphytum Officinale Extract*, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Retinyl (Vitamin A) Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Aqua/Water/Eau, BHT, Glycerin, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Coumarin, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Yellow 11 (CI 47000).

Шовкова олія для волосся і тіла Chi Olive Organics Olive & Silk Hair and Body Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.