Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РОЗГЛАДЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ВОЛОССЯ НА ОСНОВІ ОЛІЇ ЧОРНОГО КМИНУ CHI LUXURY BLACK SEED OIL BLOW DRY CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Chi
Тип продукту: Крем
Тип волосся:
  • Неслухняні
  • Кучеряві
Виробник: Farouk Systems Inc
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
  • Доглядова
Призначення товару:
  • Випрямлення
  • Розгладження
  • Термозахист
  • Для блиску
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Розгладжуючий крем для волосся на основі олії чорного кмину CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream фото
ОПИС

Розгладжуючий крем для волосся на основі олії чорного кмину CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream

Для власниць хвилястих, кучерявих і неслухняних пасм відомий американський бренд створив крем, що розгладжує, за допомогою якого ваші локони стануть неймовірно красивими. Засіб створено на основі цінної олії чорного кмину, що відрізняється зволожуючими, поживними та регенеруючими властивостями. Крем для волосся ефективно усуває пухнастість, перешкоджає електризації, вирішує проблему ламкості та посічених пасм. Випускається у флаконі з розпилювачем об'ємом 177 мл.

Призначення
Робить волосся гладким і слухняним, запобігає небажаним завиткам, забезпечує термозахист. Забезпечує легку фіксацію, захищає від зовнішніх впливів і зміцнює коріння волосся, зберігаючи його блискучим і гладким протягом дня.

Властивості
Завдяки приємній консистенції засіб швидко проникає в структуру кожної волосинки, насичуючи корисними вітамінами та мікроелементами, що містяться у складі основного компонента. Крем бренду Chi надає волоссю шовковистості, гладкості, природного блиску і сяйва, незалежно від погоди. Засіб не обтяжує його та не створює ефект масляної плівки.

Рекомендації до застосування
Видавіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на чисте вологе волосся. За допомогою гребінця розподіліть його по всій довжині. Висушіть зручним для вас способом і за необхідності скористайтеся праскою.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Propanediol, Glycerin, Dimethicone, VP/VA Copolymer, Nigella Sativa Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Pentylene Glycol (Natural), Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dimethiconol, Silicone Quaternium-16, PPG-1 Trideceth-6, Ethylhexylglycerin, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Polyquaternium-37, Caprylyl Glycol, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Hydroxyethylcellulose, VP/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, PVP, Hexylene Glycol, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone.

Розгладжуючий крем для волосся на основі олії чорного кмину CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.