Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НЕЗМИВНИЙ КРЕМ ДЛЯ КУЧЕРЯВОГО ВОЛОССЯ CHI LUXURY BLACK SEED OIL CURL DEFINING CREAM-GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Chi
Тип продукту: Крем
Тип волосся: Кучеряві
Виробник: Farouk Systems Inc
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
  • Доглядова
Призначення товару:
  • Стайлінг
  • Пом'якшення
  • Фіксуючий
  • Зміцнення
  • Укладання
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Незмивний крем для кучерявого волосся CHI Luxury Black Seed Oil Curl Defining Cream-Gel фото
ОПИС

Незмивний крем для кучерявого волосся CHI Luxury Black Seed Oil Curl Defining Cream-Gel

Незмивний крем для кучерявого волосся CHI Luxury Black Seed Oil Curl Defining Cream Gel - це засіб, який ідеально підходить для кучерявого волосся, роблячи локони виразними і надаючи їм красиву хвилю. Має легкий та приємний аромат. Вік: 18+ Об'єм – 148 мл.

Призначення
Засіб рекомендується використовувати для оздоровлення пошкодженого волосся, роблячи його м'яким і слухняним.

Властивості
Крем має властивість насичувати волосся необхідними речовинами і нормалізувати кількість вологи в структурі волосся, тим самим запобігаючи появі сухих і посічених кінчиків.

Активні компоненти
Олія чорного кмину – основний інгредієнт, що входить до складу крему. Завдяки йому, волосся набуває енергію, стає сильним і блискучим.

Результат
За допомогою крему, Ви зможете зробити гарне укладання або розкішні локони на своєму кучерявому волоссі. Засіб робить локони слухняними та еластичними. Після використання крему волосся легко розчісується.

Спосіб застосування
Потрібно нанести невелику кількість засобу спочатку на долоні, а потім рівномірно розподілити на вологе або сухе волосся. Не треба змивати.

Курс застосування
Засіб можна використовувати за необхідності.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Propanediol, Glycerin, Polyacrylamide, Nigella Sativa Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Pentylene Glycol (Natural), Amodimethicone, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium-69, VP/VA Copolymer, Trideceth-10, Caprylyl Glycol, VP/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, Laureth-7, Cetrimonium Chloride, C13-14 Isoparaffin, Hexylene Glycol, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Titanium Dioxide (CI 77891), Mica.

Незмивний крем для кучерявого волосся CHI Luxury Black Seed Oil Curl Defining Cream-Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.