Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ КУЧЕРЯВОГО ВОЛОССЯ АЛОЕ ВІРА CHI ALOE VERA MOISTURIZING CURL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Chi
Тип продукту: Крем
Тип волосся: Кучеряві
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
  • Доглядова
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для блиску
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Зволожуючий крем для кучерявого волосся Алое Віра CHI Aloe Vera Moisturizing Curl Cream фото
ОПИС

Зволожуючий крем для кучерявого волосся Алое Віра CHI Aloe Vera Moisturizing Curl Cream

Увлажняющий крем для кудрявых волос Алоэ Вера CHI Aloe Vera Moisturizing Curl Cream – это средство, которое поможет обладательницам волнистых волос смягчить их и разгладить. 
Подходит для всех типов волос.
Имеет приятный и ненавязчивый аромат.
Возраст: 18+
Объем флакона – 147 мл.

Назначение
Рекомендуется использовать данный препарат, если у вас кудрявые или вьющиеся волосы для того, чтобы выровнять и разгладить их. Подходит для пористых, секущихся и жестких волос, поскольку средство обладает сильным кондиционирующим эффектом.

Активные компоненты
Средство произведено на основе натуральных компонентов, таких как алоэ вера и нектар агавы благодаря которым волосы приобретают здоровый вид.

Свойства
Средство имеет свойство защищать и сохранять эффект даже при влажной погоде.

Результат
Используя крем, вы забудете, что такое пушистость или торчащие в разные стороны волосы. Устраняет изломы и разглаживает неровные локоны. 

Способ применения
Нужно нанести небольшое количество средства от корней до кончиков на подсушенные или влажные волосы. Не смывать. Крем не утяжеляет и не делает жирными волосы, быстро впитывается и не оставляет липких следов.

Курс применения
Можно применять при необходимости.

Состав:

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Dimethicone, Polyquaternium-69, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Agave Tequilana Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Sodium PCA, Panthenol, Hydroxyproline, L-Proline, Sodium Hyaluronate, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Amodimethicone, Polyquaternium-37, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Trimethylsiloxyamodimethicone, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dimethiconol, Polyquaternium-10, C11-15 Pareth-7, Glycerin, Potassium Sorbate, Glycolic Acid , Cetrimonium Chloride, Trideceth-10, PPG-1 Trideceth-6, Hexylene Glycol, C12-16 Pareth-9, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Citronellol, Coumarin, Limonene.

Зволожуючий крем для кучерявого волосся Алое Віра CHI Aloe Vera Moisturizing Curl Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.