Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДЛЯ КУЧЕРЯВОГО ВОЛОССЯ C АЛОЕ ВЕРА CHI ALOE VERA CURL ENHANCING SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Chi
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Кучеряві
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
  • Доглядова
Призначення товару:
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Шампунь для кучерявого волосся c Алое Вера CHI Aloe Vera Curl Enhancing Shampoo фото
ОПИС

Шампунь для кучерявого волосся c Алое Вера CHI Aloe Vera Curl Enhancing Shampoo

Шампунь для кучерявого волосся з Алое Вера CHI Aloe Vera Curl Enhancing Shampoo – це засіб, який надає волоссю краси та здоров'я. Має приємний та ненав'язливий аромат. Вік: 18+. Об'єм – 30 мл, 340 мл та 739 мл.

Призначення
Продукт рекомендується застосовувати, якщо Ви володарка кучерявих локонів і потребуєте відновлення пошкодженого волосся.

Властивості
Препарат має властивість позбавляти волосся пухнастості, властивої кучерявому волоссю.

Активні компоненти
Шампунь містить у собі такі компоненти, як Алое Вера та Нектар Агави. Вони використовуються, щоб відновити пошкоджені пасма, а також допомагають повернути еластичність, блиск і пружність, що втратилися.
Протеїни шовку, кераміка та рослинний протеїн насичують локони необхідними корисними речовинами.

Результат
Завдяки використанню шампуню волосся очищується від забруднень. Крім цього, засіб сприяє тому, щоб волосся було здоровим, пружним, м'яким і рухливим.

Рекомендації до застосування
Потрібно нанести необхідну кількість шампуню на волосся і добре спінити, потім ретельно змити. При потребі повторити процедуру. Обов'язково уникайте потрапляння у вічі.

Курс застосування
Засіб можна використовувати за необхідності.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycerin, PEG-12 Dimethicone, Lauryl Glucoside, Acrylates Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Agave Tequilana Leaf Extract, Sodium PCA, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Hydroxyproline, L-Proline, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Cocoamphodiacetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Lauroyl Lactylate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycol Distearate, Laureth-4, Potassium Sorbate, Sorbeth-230 Tetraoleate, Citric Acid, Hexylene Glycol, Decyl Glucoside, Ethylhexylglycerin , Sorbitan Laurate, Benzyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Limonene.

Шампунь для кучерявого волосся c Алое Вера CHI Aloe Vera Curl Enhancing Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.