Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОПОЛІСКУВАЧ "ДОГЛЯД ЗА ЯСНАМИ" BIOREPAIR MOUTHWASH GUM PROTECTION

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Ополіскувач
Бренд: Biorepair
Виробник: Coswell S.p.A.
Вік: 6+
Класифікація:
  • Мас-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Свіже дихання
  • Зміцнення ясен
  • Кровоточивість ясен
  • Зміцнення емалі
  • Для чутливих зубів і ясен
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Ополіскувач
ОПИС

Ополіскувач "Догляд за яснами" Biorepair Mouthwash Gum Protection

Ополіскувач для ротової порожнини. Текстура густа, обволікаюча. Форма випуску – флакон об'ємом 500 мл.

Призначення
Відновлює та захищає зубну емаль. Попереджає утворення зубного нальоту та зубного каменю, тим самим захищаючи зуби від карієсу. Знижує підвищену чутливість до зубів. Захищає ясна і знижує ризик розвитку захворювань пародонту. Усуває кровоточивість ясен. Рекомендується для дорослих та дітей 6+.

Властивості
Рекомендується використовувати для профілактики гінгівіту та пародонтиту, при кровоточивості та чутливості ясен. Цей ополіскувач, крім частинок microRepair®, містить гіалуронову кислоту, яка зволожує тканини ясен, перешкоджає їх запаленню та кровоточивості. Містить високу концентрацію активних компонентів органічного походження, що запобігають виникненню таких захворювань, як гінгівіт, пародонтит та пародонтоз.
 
Активні компоненти
Частинки microRepair® 16% (цинкзаміщений карбонат-гідроксіапатит) – абсолютно ідентичні мінеральній речовині, з якої утворюються дентин та емаль. Саме завдяки цій схожості синтетичні мікрочастинки забезпечують відновлення зубної емалі та запечатування дентинних канальців. Цинк має антисептичну та антибактеріальну дію в порожнині рота, запобігає утворенню нальоту.
Цинк PCA - цинкова сіль піролідон-карбонової кислоти, антибактеріальний компонент, що знижує гіперчутливість зубів, особливо після процедур професійного відбілювання та чищення, а також при носінні брекетів.
Сорбітол – це абсолютно натуральний та безпечний компонент, який надає пасті приємного солодкого смаку.
Гіалуронова кислота - зволожує чутливі ясна, перешкоджає їх запаленню та кровоточивості.

Результат
Зуби виглядають білими, здоровими та блискучими. Порожнина рота довго зберігається свіжою.

Рекомендація до застосування
Використовувати двічі на день після чищення зубів або при неможливості використання зубної щітки із зубною пастою. Перед застосуванням ополіскувач необхідно збовтати. Полоскати не менше 30 секунд, не ковтати. Обмежень за часом та частотою застосувань ополіскувач не має.

Курс застосування
Для постійного користування.

Склад:
Aqua, Sorbitol, Xylitol, Cellulose Gum, Zinc Hydroxyapatite, Zinc PCA, Aroma, Sodium Hyaluronate, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Spirulina Platensis Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lauryl Sulfate, Glycerin, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, BHT, Limonene, CI 16255.

Без фтору. Без спирту. Без хлоргексидину. Без тріклозану. Без парабенів. Без діоксиду титану.

Ополіскувач "Догляд за яснами" Biorepair Mouthwash Gum Protection
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.