Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІДРОАКТИВНИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ-ГЕЛЬ "АКВАШОВК 24" DR.BELTER BIOCLASSICA AQUASILK 24

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Регенерація
  • Захист
  • Від зморшок
  • Від подразнення шкіри
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Зневоднена
  • Чутлива
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Гідроактивний зволожуючий крем-гель
ОПИС

Гідроактивний зволожуючий крем-гель "АкваШовк 24" Dr.Belter BioClassica Aquasilk 24

Освіжаючий гідроактивний крем-гель BioClassica Aquasilk 24 з біоміметичними ліпідами, органічними маслами, екстрактами, 24-годинною зволожуючою дією та ультралегкою текстурою. Містить гіалуронову кислоту, веганські біотехнологічні шовкові протеїни та антивікові фактори для надання гладкості, пружності та сяйва шкірі. Ідеальний літній продукт для нормальної та зневодненої шкіри. Підходить для нормальної шкіри із легкою тенденцією до жирності. Ідеальний перехідний крем від догляду за молодою шкірою до активного догляду. Випускається в об'ємі 50 мл.

Призначення
Інтенсивна зволожуюча та оживлююча дії, підтримка захисних систем шкіри, захист від вільних радикалів, запобігання подразненню шкіри. Поліпшення кровообігу в шкірі, що регенерує та розгладжує властивості. Запобігання втраті пружності та утворення мімічних зморшок.

Активні компоненти
DLS, сквален, органічна олія солодкого мигдалю, органічна олія соняшнику, олія ши, вітамін E, NMF-гідрокомплекс, екстракт женьшеню, гіалуронова кислота, Баобаб-Гібіскус-комплекс, екстракт золотистих морських водоростей, веганські біотехнологічні шовкові протеїни.

Результат
Робить шкіру ідеально гладкою та сяючою здоровим сяйвом.

Рекомендація до застосування
Після ретельного очищення та тонізації шкіри нанесіть м'якими круговими рухами на обличчя. Для чутливої ​​області контуру очей використовуйте продукти лінії ocula®.
Пам'ятайте, що залишки засобу в отворі дозатора можуть засихати і засмічувати його. Це впливає якість продукту.

Склад:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Pentylene Glycol, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Cetear / Acrylamide Copolymer, Titanium Dioxide (Nano), Phospholipids/Hydrogenated Phosphatidyl Cholune, Butylene Glycol, Tocopherol, Sodium Lactate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Pca, Xanthan Gum, Silica, Helianthus Annuus Ochroleuca Extract, Panax Ginseng Root Extract, Adansonia Digitata Fruit Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Sr-Spider Polypeptide-1, Inositol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Urea, Fructose, Ceramide.

Гідроактивний зволожуючий крем-гель "АкваШовк 24" Dr.Belter BioClassica Aquasilk 24
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.