Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОРИГУЮЧИЙ ВВ-КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ З SPF 20 ERBORIAN BB EYE TOUCHE PARFAITE SPF 20

Час застосування: Універсальний
Бренд: Erborian
Тип продукту: BB-крем
Рівень SPF: SPF 20
Виробник: Erborian
Вік: 30+
Класифікація: Натуральна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Захист від сонця
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва:
  • Південна Корея
  • Франція
Країна реєстрації:
  • Південна Корея
  • Франція
Коригуючий ВВ-крем для шкіри навколо очей з SPF 20 Erborian BB Eye Touche Parfaite SPF 20 фото
ОПИС

Коригуючий ВВ-крем для шкіри навколо очей з SPF 20 Erborian BB Eye Touche Parfaite SPF 20

Формула коригуючого крему «3-в-1» сприяє розгладжуванню зморшок, усунення темних кіл та омолодження епідермісу. Легкий за текстурою засіб, забезпечить вашому погляду свіжий вид, що відпочив. Не забивається у зморшки і не скочується. Справжній маст-хев для щоденного використання. Засіб збагачений сонцезахисним фільтром SPF20, маскує недосконалості та усуває темні кола під очима, завдяки універсальному відтінку, який підійде для всіх типів шкіри, у тому числі й чутливій. Стійкий і простий у використанні, добре лягає без жодних зусиль. Додатково зволожує шкіру та не викликає відчуття дискомфорту, погляд стає свіжим та глибоким.

Призначення
Усуває темні кола та припухлості під очима, розгладжує зморшки.

Активні інгредієнти
Корінь 6-річного корейського женьшеню.
Портулак - потужний антиоксидант, що має протизапальні властивості. Запобігає появі перших ознак старіння та захищає шкіру від вільних радикалів. Природне джерело вітамінів А, С та Е та Коензиму Q10 - ефективний омолоджуючий засіб.
Екстракт дріжджів (комплекс вітамінів групи В) – проти темних кіл та припухлостей під очима. Покращує роботу судин та посилює мікроциркуляцію.
Вітамін Е – антиоксидант.

Спосіб застосування
На очищену тонізовану шкіру нанести невелику кількість на зону навколо очей і розтушувати рухами, що поплескують.

Склад
Aqua / Water, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Glycerin, Dipropylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-10 Dimethicone, Talc, Dimethicone, Hexyl Laurate, Zinc Oxide, Betaine, Disteardimonium Hectorite, Isoeicosane, Magnesium Sulfate, Iron Oxides (CI 77492), Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phenoxyethanol, C12-14 Pareth-3, Vinyl Dimethicone / Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Silica, Acrylates / Dimethicone Copolymer, Methicone, Glycosyl Trehalose, Iron Oxides (CI 77499), Palmitic Acid, Iron Oxides (CI 77491), Aluminum Hydroxide, Aluminum Stearate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Portulaca Oleracea Extract, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract.

Коригуючий ВВ-крем для шкіри навколо очей з SPF 20 Erborian BB Eye Touche Parfaite SPF 20
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.