Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЛІЯ ДЛЯ ВОЛОССЯ ВІД СУХОЇ І ЖИРНОЇ ЛУПИ C СЕЛЕРОЮ І ПРОПОЛІСОМ APIVITA HAIR LOSS APIVITA DANDRUFF RELIEF OIL WITH CELERY & PROPOLIS

Час застосування: Універсальний
Бренд: Апівіта
Тип продукту: Олія
Тип волосся:
  • Жирні
  • Сухі
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Від лупи
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Олія для волосся від сухої і жирної лупи c селерою і прополісом Apivita Hair Loss Apivita Dandruff Relief Oil With Celery & Propolis фото
ОПИС

Олія для волосся від сухої і жирної лупи c селерою і прополісом Apivita Hair Loss Apivita Dandruff Relief Oil With Celery & Propolis

Шкірний покрив під волоссям оновлюється кожні 20-30 днів. Однак деякі фактори, такі як гормональний дисбаланс, стрес, забруднення, механічні або хімічні впливи та неправильний догляд порушують баланс флори шкіри голови, сприяючи розмноженню мікроорганізму Malassezia furfur, який, у свою чергу, спричиняє запалення та процес інтенсивного оновлення клітин. Натуральний екстракт насіння селери є основним активним інгредієнтом у цьому догляді. Клінічно доведено, що він перешкоджає розмноженню дріжджів Malassezia furfur та зменшує лущення протягом перших тижнів. Олія для волосся від сухої і жирної лупи з селери і прополісом - це засіб, який допомагає впоратися з лущенням шкіри голови, що викликано гормональним дисбалансом, стресом, забрудненням або просто невідповідним. На 100% складається з інгредієнтів натурального походження. Об'єм флакона – 50 мл.

Призначення
Засіб бореться з лущенням, лупою та запаленням шкіри голови. Ефективно запобігає повторній появі лупи та пов'язаних з нею симптомів.

Властивості
Має властивість запобігати повторній появі лупи та розвитку бактерій, які можуть виникнути через сухість або зайву жирність шкіри.

Активні компоненти
Екстракт прополісу має протизапальні, антисептичні, антиоксидантні та антибактеріальні властивості.
Натуральні екстракти насіння селери – це основний інгредієнт препарату, що усуває небажані проблеми зі шкірою голови за короткий період. Селера в основному містить вітаміни А, В1, В2, С і К і мінеральні речовини (цинк, залізо, калій, фосфор, магній). Селера сприяє поліпшенню стану волосся, зволожує шкіру голови і допомагає утримувати вологу, тонізує, мають антисептичну дію, надає волоссю блиску.

Результат
Негайне відновлення пошкоджених ділянок шкіри голови, позбавлення від лупи та лущення, полегшення свербіння та печіння.

Рекомендація до застосування
Перед використанням шампуню нанесіть олію на коріння волосся, розділивши волосяну частину голови на 3-5 частин залежно від густоти волосся. Злегка помасажуйте круговими рухами, залиште на 15 хвилин і змийте за допомогою шампуню. Уникати влучення в очі.

Курс застосування
Використовуйте засіб тричі на тиждень. Можна використовувати за потреби.

Склад:
Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Propolis* Extract, Melaleuca Alternifolia (Teae Tree Celery) Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Propolis Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Sorbic Acid, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal.
Organic cultivation/Issu de l'agriculture biologique.

Олія для волосся від сухої і жирної лупи c селерою і прополісом Apivita Hair Loss Apivita Dandruff Relief Oil With Celery & Propolis
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.