Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛОСЬЙОН ПРОТИ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ З ОБЛІПИХОЮ, ЛЮПИНОМ І ПРОТЕЇНОМ APIVITA HAIR LOSS LOTION WITH HIPPOPHAE TC & LUPINE PROTEIN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Лосьйон
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Зміцнення
  • Тонізація
  • Від випадіння волосся
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Лосьйон проти випадіння волосся з обліпихою, люпином і протеїном Apivita Hair Loss Lotion With Hippophae Tc & Lupine Protein фото
ОПИС

Лосьйон проти випадіння волосся з обліпихою, люпином і протеїном Apivita Hair Loss Lotion With Hippophae Tc & Lupine Protein

Випадання волосся вимагає постійного та регулярного догляду. Лосьйон від випадіння волосся з обліпихою, люпином та протеїном Apivita Hair Loss Lotion With Hippophae Tc & Lupine Protein - це 4 дії в одному флаконі для здоров'я, густоти та зміцнення волосся. Практичний лосьйон-спрей, що містить екстракт грецької кропиви і протеїни люпину роблять волосся здоровим, густим і міцним. По-перше, запобігає та зменшує випадання волосся; по-друге, тонізує та пожвавлює волокна волосся; по-третє, він допомагає регулювати вироблення шкірного сала на шкірі голови; нарешті, це допомагає запобігти ламкості і запобігає посіченим кінчикам. На 99% складається із інгредієнтів натурального походження. Випускається у вигляді напівпрозорого флакона. Обсяг – 150 мл.

Призначення
Ефективний та цілісний догляд проти випадання волосся: запобігає, зменшує та уповільнює випадіння волосся. Лосьйон підходить для всіх типів волосся.

Властивості
Засіб має властивість зменшувати та запобігати випаданню, ламкості та посіченості волосся.

Активні компоненти
Комплекс Hippophae TC, протеїни люпину і вітамін B3 запобігають і зменшують випадання волосся.
Тонізує шкіру голови і оживляє волосся за допомогою 10 амінокислот, протеїнів пшениці, екстрактів хінного дерева, чебрецю, женьшеню та хвоща.
Екстракт грецької кропиви регулює виділення себуму.
APISHIELD HS комплекс запобігає ламкості та посіченості кінчиків волосся.
Спеціальна комбінація ефірних олій чебрецю, лимона, чайного дерева та м'яти перцевої тонізує та піднімає настрій.
Вода у формулі замінена настоєм розмарину з антиоксидантною дією.

Результат
Регулярне використання лосьйону, зробить волосся сильнішим, доглянутішим, густішим, а також можна позбавиться від січених кінчиків і відновити пошкоджене волосся.

Рекомендація до застосування
Наносити щодня на вологе або сухе волосся. Розпорошити лосьйон на корені волосся (8-10 разів з кожного боку голови) і м'яко помасажувати, щоб посилити мікроциркуляцію шкіри голови. Не змивати.

Курс застосування
Для ефективності рекомендується використовувати препарат не менше трьох місяців.

Склад:
Aqua (Water), Alcohol denat., Aqua (Water), Hydrolyzed Lupine Protein, Glycerin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Gossypium Valine, Equisetum Arvense Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Threonine, Proline, Phenylalanine, Histidine, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Oil, Mentha Piperita (Pepper (Tea Tree) Leaf Oil, Cinchona Succirubra Bark Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Menthol, Niacinamide, Panthenol, Glycine, Alanine, Serine, Arginine, Propolis Extract, Propanediol, Ammonium Glycyr , Aspartic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium PCA, Sodium Lactate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, PPG-26-Buteth-26, Isoleucine, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene.
Від certified organic cultivation.
Rosmarinus Officinalis Leaf Aqueous Infusion = Rosemary water.

Лосьйон проти випадіння волосся з обліпихою, люпином і протеїном Apivita Hair Loss Lotion With Hippophae Tc & Lupine Protein
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.