Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ПРОТИ СУХОЇ ЛУПИ З СЕЛЕРОЮ І ПРОПОЛІСОМ APIVITA SHAMPOO FOR DRY DANDRUFF WITH CELERY PROPOLIS

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Сухі
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Люкс
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Від лупи
  • Живлення
  • Проти свербежу
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Суха
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Шампунь проти сухої лупи з селерою і прополісом Apivita Shampoo For Dry Dandruff With Celery Propolis фото
ОПИС

Шампунь проти сухої лупи з селерою і прополісом Apivita Shampoo For Dry Dandruff With Celery Propolis

Гормональний дисбаланс, стрес, забруднення, механічні або хімічні впливи та неправильний догляд порушують баланс флори шкіри голови, сприяючи розмноженню мікроорганізму Malassezia furfur, який, своєю чергою, викликає запалення та процес інтенсивного оновлення клітин. Шампунь проти сухої лупи APIVITA ефективно бореться з нею завдяки екстракту насіння селери. Клінічно доведено, що цей компонент перешкоджає розмноженню дріжджів Malassezia furfur та зменшує лущення протягом перших тижнів. Шампунь від лупи для сухої шкіри голови на 85% складається із інгредієнтів натурального походження. Випускається у вигляді напівпрозорого флакона. Об'єм – 250 мл та 500 мл.

Призначення
Шампунь проти сухої себореї ефективно бореться з лупою, м'яко очищає, заспокоює свербіж та подразнення шкіри голови, регулює баланс мікрофлори та видаляє відмерлі клітини.

Властивості
Шампунь має властивість відновлювати шкіру голови після різного роду подразнень і позбавляє сверблячки і печіння. Протягом перших кількох тижнів використання він значно зменшує лущення, зводячи до мінімуму почуття сверблячки та дискомфорту, пов'язаного з сухою лупою.

Активні компоненти
Антимікробний екстракт прополісу спеціально створений для посиленої антимікробної дії завдяки вмісту флавоноїдів та терпенів. Відновлює здоров'я шкірного покриву голови та сприяє зростанню волосся. Екстракт прополісу має протизапальні, антисептичні, антиоксидантні та антибактеріальні властивості.
Ексклюзивний рослинний синергетичний комплекс APISHIELD HS захищає мікрофлору шкіри голови, посилює захист локонів від впливу навколишнього середовища (забруднення, укладання), а також відновлює та зміцнює волосяний покрив. Ефективність комплексу ґрунтується на комбінації 7 рідкісних олігосахаридів з бавовни, пребіотика та аргініну.
Селера в основному містить вітаміни А, В1, В2, С і К і мінеральні речовини (цинк, залізо, калій, фосфор, магній). Селера сприяє поліпшенню стану волосся, зволожує шкіру голови і допомагає утримувати вологу, тонізує, надають антисептичну дію, надає блиску.
Вода у формулі замінена настоєм розмарину з антиоксидантною дією.

Рекомендація до застосування
Необхідно нанести невелику кількість засобу на шкіру голови, потім спінити та змити теплою водою. Уникати потрапляння у вічі.

Курс застосування
Продукт можна використовувати за необхідності.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, PEG-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, PEG-60 Almond Glycerides, Mel Extract/Honey Extract/Extrait de miel, Melaleuca Alternifolia (Tea Oil, Apium Graveolens (Celery) Seed Extract, Propolis Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Salicylic Acid, Propolis Extract, Panthenol, Mel/Honey/Miel, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Arginine Olamine, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Phytate, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Glycerin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride , Hydrolyzed Wheat Starch, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Propanediol, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, Alcohol, Parfum/Fragrance, Linalool, Limonene.

Organic cultivation.
Rosmarinus Officinalis Leaf Aqueous Infusion = Rosemary water.

Не містить мінеральних олій, парабенів, фталатів, силіконів.

Шампунь проти сухої лупи з селерою і прополісом Apivita Shampoo For Dry Dandruff With Celery Propolis
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.