Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЛІЯ ВАЙН ЕЛІКСИР ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ ПРУЖНОСТІ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ APIVITA WINE ELIXIR REPLENISHING FIRMING FACE OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Апівіта
Тип продукту: Олія
Виробник: Apivita
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Олія ВАЙН ЕЛІКСИР для відновлення та підвищення пружності шкіри обличчя Apivita Wine Elixir Replenishing Firming Face Oil фото
ОПИС

Олія ВАЙН ЕЛІКСИР для відновлення та підвищення пружності шкіри обличчя Apivita Wine Elixir Replenishing Firming Face Oil

Розкішна легка олія для обличчя WINE ELIXIR має як антиоксидантні, так і антивікові властивості. Цей продукт, створений на основі ексклюзивної суміші багатих на вітаміни натуральних масел, чудово вбирається в шкіру; при цьому він живить та заповнює свої запаси зсередини. Унікальна комбінація звичайних та ефірних масел, збагачених потужними омолоджуючими молекулами – поліфенолами олії виноградних кісточок. На 100% складається з інгредієнтів натурального походження. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Відновлює. Зменшує зморшки. Підвищує еластичність.

Властивості
Обволікаюча формула олії містить виноградні кісточки та поліфеноли прополісу, які допомагають запобігти та відновити пошкодження, спричинене вільними радикалами. Надає шкірі припливу життєвих сил, допомагає мінімізувати появу ознак старіння, таких як зморшки та тонкі лінії.

Активні компоненти
Поліфеноли з олією виноградних кісточок, смола мастикового дерева і олія лаванди зменшують зморшки, підвищують пружність і еластичність шкіри.
Олія оливи, мигдалю та соняшника зволожують, живлять та відновлюють шкіру.
Олія прополісу та вітамін Е захищають від окисного стресу та зовнішніх факторів.
Ефірні олії неролі, пачулі, шавлії, троянди та герані омолоджують шкіру та розслаблюють.

Результат
Вже після одного застосування шкіра стає помітно більш еластичною, оповитою розкішною вуаллю комфорту.

Рекомендація до застосування
Нанести кілька крапель на долоні, розігріти і кінчиками пальців за допомогою простих масажних технік масажувати очищену шкіру обличчя, шиї та декольте. Можна використовувати самостійно, або перед нанесенням крему для обличчя вдень та/або вночі. Уникати області навколо очей.

Склад:
Helianthus Annuus Hybrid Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Tricaprylin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dicaprylyl E Lentiscus (Mastic) Gum, Propolis Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bat Stoechas Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Propolis Extract, Bisabolol, Sorbic Acid, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Citral, Farnesol.
From certified organic cultivation.

Олія ВАЙН ЕЛІКСИР для відновлення та підвищення пружності шкіри обличчя Apivita Wine Elixir Replenishing Firming Face Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.