Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІФТ КРЕМ "ОКСАМИТОВИЙ ЕФЕКТ" NUXE MERVEILLANCE LIFT VELVET CREAM

Час застосування: День
Бренд: Nuxe
Тип продукту: Крем
Виробник: Nuxe
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Ліфтинг
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Ліфт крем
ОПИС

Ліфт крем "Оксамитовий ефект" Nuxe Merveillance Lift Velvet Cream

Ліфтинг крем Merveillance Lift Velvet Cream спеціально розроблений для покращення зовнішнього вигляду шкіри за рахунок зменшення глибини тонких ліній та зморшок. Крем містить олію мікроводоростей, яка щодня допомагає зміцнювати шкіру. Таким чином, шкіра підтягується і стає більш пружною. Особливо підходить для сухої шкіри обличчя завдяки своїй обволікаючій текстурі, яка забезпечує миттєву еластичність та тонус. Контури обличчя виглядають більш підтягнутими. Його омолоджуюча ефективність та чудовий аромат з ніжними квітковими та мускусними акордами роблять його приємним у використанні. Для нормальної та сухої шкіри обличчя. Випускається у баночці об'ємом 50 мл.

Призначення
Поліпшує кровообіг та зміцнює тканини епідермісу. Підвищує пружність та еластичність, підтягує в'ялі ділянки та розгладжує мімічні зморшки.

Активні компонети
Олію мікроводоростей отримують завдяки передовій зеленій технології, що дозволяє витягувати активні молекули. У цьому сенсі концентрований інгредієнт зміцнює захисний бар'єр шкіри. У той же час шкіра набуває нової пружності, що призводить до розгладжування наявних на обличчі зморшок і тонких ліній;
Сквалан є інтенсивним зволожуючим засобом, який робить шкіру приємною та гладкою, не залишаючи її важкою або жирною;
Соняшникова олія інтенсивно зволожує шкіру, зміцнюючи пошкоджений або роздратований бар'єр шкіри.

Результат
Миттєво живить та розгладжує шкіру. З кожним днем ​​глибокі зморшки заповнюються; Шкіра більш пружна, наче підтягнута.

Спосіб застосування
Наносити вранці на ретельно очищену шкіру обличчя, шиї та зону декольте.

Склад:
Aqua/Water, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Squalane, Behenyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Parfum/fragrance, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Hydroxyacetophenone, Arachidyl Glu Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Althaea Officinalis Root Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Benzyl Alcohol, Chlorella Vulgaris Extract, Dehydroacetic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool, Alpha-isomet.

Містить 97% інгредієнтів натурального походження. Дерматологічно протестований, не містить парабенів та не спровокує появу алергічної реакції.

Ліфт крем "Оксамитовий ефект" Nuxe Merveillance Lift Velvet Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.