Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІФТ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ НІЧНИЙ NUXE MERVEILLANCE LIFT CONCENTRATED NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Nuxe
Тип продукту: Крем
Виробник: Nuxe
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Ліфтинг
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Ліфт крем для обличчя нічний Nuxe Merveillance Lift Concentrated Night Cream фото
ОПИС

Ліфт крем для обличчя нічний Nuxe Merveillance Lift Concentrated Night Cream

Концентрований нічний крем Nuxe Merveillance Lift – це зміцнюючий засіб для обличчя, який заповнює зморшки та розгладжує шкіру завдяки унікальній комбінації активних інгредієнтів. Саме під час сну, вночі, наші клітини оновлюються, і наша шкіра найбільше готова до догляду, який ми їй пропонуємо. Цей зміцнюючий нічний крем працює, поки ви спите, розгладжуючи шкіру, заповнюючи зморшки. Після пробудження шкіра регенерується та розгладжується. Ніч за ніч вона зміцнюється, усуваються зморшки та заломи. Засіб проти зморшок створено на основі Chlorella Vulgaris, мікроскопічних зелених прісноводних водоростей, що мають унікальну здатність до регенерації. Крапля олії мікроводоростей, отримана за допомогою інноваційної екологічно чистої технології, концентрує омолоджуючу ефективність 4 мільярдів активних клітин. Рекомендований для всіх типів шкіри. Випускається у баночці 50 мл.

Призначення
Заповнення стійких зморшок, зміцнення, розгладження, відновлення.

Активні компоненти
Олію мікроводоростей отримують завдяки передовій зеленій технології, що дозволяє витягувати активні молекули. У цьому сенсі концентрований інгредієнт зміцнює захисний бар'єр шкіри. У той же час шкіра набуває нової пружності, що призводить до розгладжування наявних на обличчі зморшок і тонких ліній;
Сквалан є інтенсивним зволожуючим засобом, який робить шкіру приємною та гладкою, не залишаючи її важкою або жирною;
Олія Ши чарівний зволожуючий засіб для всіх типів шкіри. Крім того, воно має здатність заспокоювати шкіру, регенерувати її та захищати від зовнішніх факторів.

Результат
Після пробудження вранці обличчя виглядає відпочившим. З кожним застосуванням крем підвищує пружність шкіри та заповнює глибокі зморшки.

Спосіб застосування
Наносити ввечері на ретельно очищену шкіру обличчя, шиї та зону декольте.

Склад:
Aqua/Water, Squalane, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum/fragrance, 1,2-hexanediol, Xanthan Gum, Caprylic / capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Althaea Officinalis Root Extract, Citric Acid, Undaria Pinnatifida Extract, Benzyl Alcohol, Chlorella Vulgaris Extract, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Rosy Alpha-isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Limonene.

Містить 97% інгредієнтів натурального походження. Дерматологічно протестований, не містить парабенів та не спровокує появу алергічної реакції.

Ліфт крем для обличчя нічний Nuxe Merveillance Lift Concentrated Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.