Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНЕ ВОДОСТІЙКЕ МОЛОЧКО З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ, SPF 50+ VICHY CAPITAL SOLEIL BEACH PROTECT MULTI-PROTECTION MILK SPF 50+

Час застосування: День
Бренд: Vichy
Тип продукту: Молочко
Рівень SPF: SPF 50+
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисне водостійке молочко з гіалуроновою кислотою, SPF 50+ Vichy Capital Soleil Beach Protect Multi-Protection Milk SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисне водостійке молочко з гіалуроновою кислотою, SPF 50+ Vichy Capital Soleil Beach Protect Multi-Protection Milk SPF 50+

Vichy Capital Soleil Beach Protect Multi-Protection Milk SPF 50+ - це незамінний засіб для любителів пляжного відпочинку, які проводять свої літні дні на узбережжі. Молочко з водостійкою формулою відмінно підійде для безпечного засмаги обличчя та тіла з мультизахистом, зберігаючи шкіру здоровою, сяючою та еластичною. Містить термальну воду Vichy вулканічного походження для зміцнення бар'єру шкіри. Щоб компенсувати зневоднення шкіри, викликане вітром, морською або хлорованою водою, молочко містить гіалуронову кислоту, яка забезпечує зволоження протягом 24 годин. Не липка текстура. Швидке нанесення та поглинання, без відчуття жирної шкіри. Для всіх типів шкіри. Є гіпоалергенним і підходить для чутливої ​​шкіри усієї сім'ї. Випускається в тубі, об'єм 200 мл.

Призначення
Забезпечує захист від UVA та UVB-променів та від шкідливого впливу солі та хлору. Водостійка.

Активні компонети
Унікальна система фільтрів Mexoryl XL-SX+ Parsol захищає шкіру навіть від довгих ультрафіолетових променів (UVA).
Гіалуронова кислота зв'язує і утримує вологу, що в сотні разів перевищує її власну молекулярну вагу, покращує пружність, розгладжує рельєфність, запобігає пересиханню шкіри. Поглинає сонячне проміння різної довжини.
Термальна вода Vichy заспокоює, зміцнює та відновлює ніжну шкіру.

Результат
Шкіра зволожена та захищена від опіків та пошкоджень протягом усього дня.

Рекомендації до застосування
Для обличчя та тіла. Наносите сонцезахисний засіб безпосередньо на шкіру перед виходом назовні. Для підтримки захисту регулярно та в достатній кількості оновлюйте нанесення засобу, особливо після купання, інтенсивного потовиділення або витирання рушником. Уникайте зони навколо очей. У разі попадання в очі, негайно та ретельно промийте їх водою. Уникайте контакту засобу з одягом.
Запобіжні заходи: Надмірне перебування на сонці небезпечне. Не дозволяйте дітям і немовлятам перебувати під прямим сонячним промінням. Уникайте надмірного перебування на сонці навіть при використанні сонцезахисного засобу, оскільки воно не може забезпечити 100% захист шкіри.

Склад:
Aqua / Water, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Octocrylene, Isohexadecane, Alcohol Denat., Propanediol, Dicaprylyl Ether, Propylene Glycol, Styrene/acrylates Copolymer, Silica, Perlite, Dimethicone, Acrylates/dimethicone Copolymer, Ascorbyl Palmitate, Carbomer, Drometrizole Trisiloxane, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Oxidized Starch Acetate, P-Anisic Acid, Peg-8 Laurate, Sophenoxyet Ethylenediamine Disuccinate, Parfum/Fragrance.

Гіпоалергенна формула без парабенів, протестована на чутливій шкірі під дерматологічним контролем.

Сонцезахисне водостійке молочко з гіалуроновою кислотою, SPF 50+ Vichy Capital Soleil Beach Protect Multi-Protection Milk SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.