Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЛІЯ АНТЕЛІОС СОНЦЕЗАХИСНА ЖИВИЛЬНА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ І ТІЛА, SPF50+ LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS XL INVISIBLE NUTRITIVE OIL SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Олія
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Олія АНТЕЛІОС сонцезахисна живильна для обличчя і тіла, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios XL Invisible Nutritive Oil SPF 50+ фото
ОПИС

Олія АНТЕЛІОС сонцезахисна живильна для обличчя і тіла, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios XL Invisible Nutritive Oil SPF 50+

Ультралегка олія Anthelios XL Invisible Nutritive Oil SPF 50+ створена для наднадійного захисту шкіри тіла та обличчя від агресивного та надзвичайно небезпечного впливу ультрафіолету в моменти підвищеної інтенсивності сонячних променів. Олія ідеально підійде навіть для дуже делікатної шкіри, нетерпимої до ультрафіолету та схильної до фотодерматиту. Випускається обсягом 200 мл.

Призначення
Забезпечує високий ступінь захисту від широкого спектру променів (UVA та UVB) та оберігає шкіру від впливу інфрачервоного випромінювання та забруднення навколишнього середовища. Невидиме покриття. Водостійка формула. Зволожуюча дія.

Властивості
Сонцезахисна олія ефективно захищає шкіру обличчя та тіла від негативного впливу сонячних променів та одночасно живить її. Підходить для чутливої ​​шкіри та шкіри схильної до сонячної непереносимості. Гіпоалергенна формула з нелипкою текстурою. Протестовано під дерматологічним контролем.

Активні компоненти
XL-Protect потужна комбінація UV-фільтрів та антиоксидантів не тільки забезпечує захист шкіри від широкого спектру UVA- та UVB-променів, але й оберігає від інших агресивних факторів, у тому числі інфрачервоного випромінювання та забрудненого навколишнього середовища.
Гліцерин сприяє зволоженню шкіри з першого застосування.
Термальна вода La Roche-Posay має заспокійливі, антиоксидантні властивості. Запобігає появі вільних радикалів під дією променів UVA та UVB.

Результат
Захищає від алергії на сонці. Попереджає передчасне старіння шкіри та клітинне ушкодження.

Спосіб застосування
Наносити безпосередньо перед виходом на сонце. Повторно застосовуйте часто і достатньо, щоб підтримувати захист, особливо після потіння і витирання рушником. Для зовнішнього застосування.

Склад
PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, ISOPROPYL PALMITATE, HOMOSALATE, ALCOHOL DENAT., OCTOCRYLENE, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM / FRAGRANCE.

Перевірено під контролем дерматологів. Протестовано на алергічні реакції. Фотостабільно. Некомедогенний.

Олія АНТЕЛІОС сонцезахисна живильна для обличчя і тіла, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios XL Invisible Nutritive Oil SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.