Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

Як здивувати кохану людину на 14 лютого?

10 лютого 2022 р.
932

День всіх закоханих – чудовий привід здивувати свою кохану людину, рідних та друзів особливим подарунком від усього серця. Безпрограшним, естетичним і практичним варіантом подарунку стане якісна косметика чи аксесуари для догляду за обличчям, тілом та волоссям. Набір косметичних продуктів із багатим вмістом корисних складових — найкраща ідея, щоб порадувати близьких, приділити їм особливу увагу та виявити свою турботу про них.

Чому саме косметика?

Багатьом здається, що косметика в подарунок — це тільки банальні набори шампунів та гелів для душу у святковому оформленні. Та ви помиляєтесь! Насправді асортимент сучасної косметики просто величезний і вибрати подарунок дівчині чи хлопцю на 14 лютого не так вже й складно.

"Неможливо обрати самому"

Якщо купувати на День всіх закоханих подарунок наосліп, то ймовірність помилки вельми велика. Але якщо хоча б трохи проаналізувати особливості своєї другої половинки, можна знайти потрібну ідею, і далеко не одну. Більш того, на Аvocado.ua Ви маєте неймовірну можливість проконсультуватися з нашим онлайн-менеджером, який допоможе визначитися з необхідним подарунком для близької людини.

Що подарувати жінці на 14 лютого?

Обрати подарунок для дівчини завжди трохи легше, ніж чоловіку. Однак це не означає, що можна дарувати будь-що. Гарним подарунком є засоби з приємним ароматом, які будуть радувати дівчат ще довгий час, чи корисні аксесуари, що будуть підтримувати красу та молодість шкіри.

Ідеї для подарунка дівчині/жінці:

Розглянемо одну з ідей докладніше. Наприклад, філер для волосся: який взагалі обрати та що це таке?

Філер для волосся — це універсальний засіб стимуляції росту і поліпшення структури волосся. Він буде прекрасним подарунком для багатьох жінок. Гідним представником філерів є Інтенсивний філер для відновлення волосся з активним складом від La’dor, який усуває негативні результати застосування гарячих засобів для укладки, відновлює кожен локон після дії фарби та хімічних завивок. Покращує структуру пасм, вирівнює їх, надає блиск та шовковистість.

Що подарувати чоловіку на 14 лютого?

Засоби для гоління — не єдиний варіант подарунку з косметики на 14 лютого для чоловіків. Асортимент Avocado дозволяє обрати подарунок для будь-якого віку та на будь-який смак! Більш того, оригінальним сюрпризом та проявом вашої турботи стане набір косметичних засобів для прийняття ванни, догляду за шкірою, волоссям та бородою.

Ви можете подарувати чоловіку: 

Поговоримо про засоби проти випадіння волосся. Гарним представником для розв'язання цієї проблеми є Комплексний засіб проти випадіння волосся для чоловіків від Vichy, який поліпшує мікроциркуляцію в шкірі голови, стимулює та нормалізує ріст волосяних фолікулів, зміцнює волосся і мінімізує його випадання.

Що подарувати родичам та друзям?

Сюрпризи, що показують ваше тепле ставлення — найкращі подарунки друзям та рідним на 14 лютого. Вони можуть бути невеликими, адже головне — не розмір і ціна подарунка, а емоції, які вони викликають, та увага, яку ви приділяєте.

Приємним сюрпризом буде:

І пам'ятайте, що головне у подарунку — ваші час та увага, а також теплі думки про близьку людину! А команда Avocado з радістю допоможе вам з вибором!

Щасливого Дня святого Валентина!