Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕНЕРДЖАЙЗЕР ДЛЯ ОЧЕЙ 6 В 1 HELLO KITTY GESKE WARM & COOL EYE ENERGIZER 6 IN 1 BY HELLO KITTY

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Енерджайзер
Виробник: Китай
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Охолоджуючий ефект
  • Зігріваючий ефект
  • Від набряків і темних кіл
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Китай
Країна реєстрації: Німеччина
Енерджайзер для очей 6 в 1 Hello Kitty Geske Warm & Cool Eye Energizer 6 in 1 by Hello Kitty фото
ОПИС

Енерджайзер для очей 6 в 1 Hello Kitty Geske Warm & Cool Eye Energizer 6 in 1 by Hello Kitty

Смартфони, планшети, телевізори, ноутбуки — твої очі щодня потерпають від напруги кілька годин поспіль. Додай сюди напружений графік і щоденний стрес, і отримаєш рецепт безсонних ночей. Щоб зменшити навантаження на очі та зробити так, щоб вони сяяли щастям, ми пропонуємо ідеальне рішення – Енерджайзер для зони навколо очей з ефектом зігрівання та охолодження SmartAppGuided™ Warm & Cool Eye Energizer 6 в 1 в чарівному дизайні Hello Kitty!

Призначення
Завдяки розмаїттю технологій твій стимулятор для зони навколо очей з ефектом зігрівання та охолодження Warm & Cool Eye Energizer 6 в 1 вирішує такі питання:
- недостатнє сяяння шкіри;
- темні кола та набряки під очима;
- дрібні зморшки;
- нерівномірна текстура.

Чарівний стимулятор для зони навколо очей з ефектом зігрівання та охолодження Warm & Cool Eye Energizer 6 в 1 оснащений такими технологіями:
- Skin Scan & Personal Routine Guide на основі передової технології штучного інтелекту дозволяє побудувати персональну б’юті-рутину і гарантує максимум користі від твого пристрою;
- імпульсна технологія SmartSonic Pulsation допомагає позбутися забруднень і залишків косметики за допомогою звукових імпульсів;
- високоефективна система зняття набряків High Efficiency Depuffing System;
- технологія охолодження зони навколо очей Energizing Eye Cooling бореться з темними колами та втомою навколо очей;
- технологія теплової обробки Relaxing Eye Warming стимулює кровообіг і розподіл кисню навколо очей;
- Youthful Glow Massage для відновлення молодості та сяяння дозволяє шкірі відпочити та приготуватися до нового дня.

Скористайся додатком German Beauty Tech від GESKE, щоб за допомогою відеогайдів провести вдома процедуру з охолоджувальним стимулятором для зони навколо очей Cooling Eye Energizer або зігрівальним засобом для заспокоєння шкіри навколо очей Warming Eye Soother. А ще краще, скомбінуй охолодження з зігріванням, скориставшись сеансом повного освіження зони навколо очей Complete Eye Refresher Session, який гарантовано зробить твій вигляд більш сяйливим! Завдяки потужним алгоритмам на основі сучасної технології штучного інтелекту додаток German Beauty Tech від GESKE проводить аналіз твоєї шкіри та рекомендує б’юті-рутину, що ідеально відповідають її потребам. Навчальні відео гарантують, що ти отримаєш максимальну користь від свого пристрою. Крок за кроком твоя шкіра набуватиме досконалості разом з GESKE!

Журнал ELLE назвав GESKE інновацією № 1 у світі краси! Приєднайся до думки провідних експертів моди: скористайся стимулятором для зони навколо очей з ефектом зігрівання та охолодження Warm & Cool Eye Energizer 6 в 1, щоб твої очі виблискували, а погляд говорив сам за себе!

Рекомендація до застосування
Приклади пристрій до кожного ока на 15 секунд Технологія Energizing Eye Cooling Technology зменшує набряки навколо очей, на деякий час звужуючи кровоносні судини.

Сумісність:
Натуральний очищувач для пристроїв GESKE Organic Device Cleanser

Склад:
ABS, Aluminium Alloy, Silicone.

 

Енерджайзер для очей 6 в 1 Hello Kitty Geske Warm & Cool Eye Energizer 6 in 1 by Hello Kitty
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.