Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ГЛИБОКОГО ОЧИЩЕННЯ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ З ОРГАНІЧНИМ АЛОЕ ТА ГАМАМЕЛІСОМ ДЛЯ НОРМАЛЬНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ WELEDA DEEP CLEANSING GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Weleda
Тип продукту: Гель
Виробник: Weleda AG
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Гель для глибокого очищення шкіри обличчя з органічним алое та гамамелісом для нормальної та комбінованої шкіри Weleda Deep Cleansing Gel фото
ОПИС

Гель для глибокого очищення шкіри обличчя з органічним алое та гамамелісом для нормальної та комбінованої шкіри Weleda Deep Cleansing Gel

Гель для очищення шкіри обличчя від Weleda розроблений спеціально для глибокого та делікатного очищення нормальної та комбінованої шкіри від бруду та макіяжу (окрім зони навколо очей). Повністю натуральна формула гелю з органічним алое вера, гамамелісом та м’якими рослинними миючими компонентами ефективно видаляє забруднення, робить шкіру ніжною та свіжою. Свіжий цитрусовий аромат лайма, соковитого лимона та запашного апельсина додають бадьорості та заряджають енергією. Випускається в елегантній пляшці із зеленого скла, яке можна багаторазово переробляти, та має зручну безметалеву помпу. Об'єм 150 мл. 

Призначення
Насичує шкіру вологою, заспокоює, підтягує та освіжає. Завдяки унікальній дії органічного гідролату гамамелісу гель зменшує подразнення на шкірі, тонізує та сприяє її зволоженню. Ефективно видаляє надлишок шкірного себуму, бруд та макіяж, зберігаючи природне зволоження шкіри. Некомедогенний.

Активні компоненти
Сік листя алое вера містить в тканинах свого листя, здатних накопичувати воду, моно- і полісахариди, а також вітаміни і протеїни. Він утворює на шкірі шар який зволожує, охолоджує та захищає. Використовується в продуктах для догляду за подразненою або сухою шкірою.
Дистилят з органічного гамамелісу має тонізуючу та в’яжучу дію, заспокоює подразнену шкіру, сприяє її зволоженню. 

Рекомендації до застосування
Рекомендується використовувати гель 2 рази в день — вранці і ввечері. Нанесіть невелику кількість гелю на вологу шкіру обличчя. Легкими круговими рухами розподіліть гель по шкірі, уникаючи зони навколо очей, та спіньте. Потім змийте водою.

Для більш глибокого очищення можна використовувати додатково універсальний спонж конняку для вмивання або багаторазові спонжі для вмивання. Після вмивання завершіть ритуал очищення використанням зволожуючого тоніка Weleda з органічним гамамелісом  для нормалізації pH шкіри та звуження пор. 
Якщо на шкірі обличчя є макіяж, бажано попередньо видалити його гідрофільною олією Weleda з органічним гамамелісом.

Склад:
Water (Aqua), Alcohol denat., Coco-Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Citric Acid, Carrageenan, Sea Salt (Maris Sal), Tocopherol, Lecithin, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*.

*from natural essential oils and/or plant extracts

organic ingredient.

 

Гель для глибокого очищення шкіри обличчя з органічним алое та гамамелісом для нормальної та комбінованої шкіри Weleda Deep Cleansing Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.