Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗУБНА НИТКА З УТРИМУВАЧЕМ CURAPROX FLOSSPIC DF 967

Час застосування: Універсальний
Бренд: Curaprox
Тип продукту: Зубна нитка
Виробник: Curaden International AG
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару: Очищення зубного нальоту
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Зубна нитка з утримувачем Curaprox Flosspic DF 967 фото
ОПИС

Зубна нитка з утримувачем Curaprox Flosspic DF 967

Передні зуби, особливо нижні, часто дуже близькі один до одного. Вони розташовані настільки близько, що навіть міжзубні йоржики не завжди можуть очистити зуби від залишків їжі. Для цього ідеально підійде зубна нитка з тримачем зручна та гігієнічна у використанні. Вона ефективно очищає важкодоступні місця від залишків їжі та забруднень. Тонка нейлонова нитка не травмує м'які тканини ротової порожнини. Компактну упаковку можна брати із собою у поїздки та подорожі. Але завжди пам'ятайте, що потрібно використовувати її правильно і обережно, щоб не пошкодити ясна. Упаковка 30 шт.

Призначення
Відмінно видаляє із зубів шматочки їжі та не травмує емаль. Знижує ризик розвитку карієсу та зубного каменю. Усуває неприємний запах із рота.

Рекомендація до застосування
М'яко рухайте флосом вгору-вниз, повернувши нитку навколо зуба. Очистіть вище та нижче лінію ясен. Ополосніть за потреби. Вставте зубочистку між зубами, міжзубні проміжки або під зубні пристосування. М'якими рухами вперед-назад видаліть зубний наліт та залишки їжі. Ополосніть після використання.

Зубна нитка з утримувачем Curaprox Flosspic DF 967
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.