Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАСПОКІЙЛИВИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ IVATHERM IVADERMASEB CLEANSING SOOTHING GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Гель
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Від себорейного дерматиту
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Від сухості і лущення
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Заспокійливий гель для очищення Ivatherm Ivadermaseb Cleansing Soothing Gel фото
ОПИС

Заспокійливий гель для очищення Ivatherm Ivadermaseb Cleansing Soothing Gel

Заспокійливий очищувальний гель Ivadermaseb призначений для щоденної гігієни обличчя та тіла на ділянках почервоніння та лущення. Глибоко та делікатно очищає, не сушить шкіру, мінімізує лущення, заспокоює подразнення та усуває себорейні ділянки з почервонінням та лусочками. Завдяки комплексу активних інгредієнтів гель ефективно протидіє бактеріям і грибкам, зменшує вироблення шкірного сала, надає дренажну дію, відлущує, видаляє мертві клітини з поверхні шкіри, вивільняє пори, нормалізує секрецію шкірного сала і чинить сильну заспокійливу дію на шкіру. Дерматологічно перевірений продукт із доведеною ефективністю у клінічних дослідженнях. Рекомендований для шкіри з себорейним дерматитом, з почервоніннями, лущеннями і запаленнями. Об'єм 250 мл.

Призначення
Має заспокійливу та очищувальну дію на шкіру. Не сушить шкіру та усуває себорейні ділянки. Активні інгредієнти очищувального гелю мають протизапальну дію.

Активні інгредієнти
Ефірна олія червоного ялівцю надає очищувальну дію, ефективно борючись з бактеріями та грибками. Він також має відлущувальні властивості, видаляючи ороговілі клітини з поверхні шкіри, звільняючи пори.
Zincidone® являє собою комплекс з подвійною дією: Zn нормалізує секрецію шкірного сала і має протимікробну дію, а L-піролідонкарбонова кислота (L-PCA) збільшує біодоступність Zn, підвищуючи його ефективність.
Натуральний екстракт альфабісабололу з Vanilomopsis Erythropapa, дерева з амазонських лісів, має заспокійливу та протизапальну дію.
Термальна вода Herculane має заспокійливу і протиподразнену дію. Дуже багата на мінерали та олігоелементи. Завдяки своїм заспокійливим властивостям рекомендується для чутливої та подразненої шкіри, надає захисну дію на мікробіом шкіри.

Застосування
Вранці та ввечері наносити на вологу шкіру обличчя або тіла, делікатно масажувати протягом декількох секунд до утворення піни, ретельно змити водою. Уникати потрапляння у вічі. Після процедури очищення рекомендується нанести Крем для чутливої шкіри з ознаками почервоніння та лущення Ivadermaseb.

Склад:
Aqua (Water), Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Laureth-11 Carboxylic Acid, Glycerin, Dimethicone Peg-7 Phosphate, Zinc Pca, Buteth-3, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Chlorphenesin, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Sodium Hydroxide, O-cymen-5-ol, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Tetrasodium Edta, Bisabolol, Tributyl Citrate, Tocopherol [iva-88-gsd05].

Заспокійливий гель для очищення Ivatherm Ivadermaseb Cleansing Soothing Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.