Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ КРЕМ З НІАЦИНАМІДОМ CHRISTINA LINE REPAIR NUTRIENT NIACINAMIDE NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Нічний крем з ніацинамідом Christina Line Repair Nutrient Niacinamide Night Cream фото
ОПИС

Нічний крем з ніацинамідом Christina Line Repair Nutrient Niacinamide Night Cream

Нічний крем із ніацинамідом розроблений для посилення відновлювальних процесів шкіри під час сну. Засіб має ніжну легку текстуру та приємний запах. Підходить для жінок усіх типів шкіри обличчя, 20+. Випускається обсягом 60 мл.

Призначення
Інтенсивно та глибоко зволожує та живить шари дерми, надає швидкий та гарний ліфтинг-ефект, сприяє тривалому утриманню вологи у клітинах епітелію, помітно розгладжує глибокі зморшки та практично усуває дрібні. Запобігає появі нових зморшок, вирівнює тон, добре освітлює шкіру та зменшує пігментні плями, посилює еластичність шкірних покривів.

Активні компоненти
Морський відновлювальний комплекс - антивіковий комплекс із морським гідролізованим колагеном, морським гідролізованим еластином та екстрактом меду. Завдяки плівкоутворюючій структурі морський колаген має підтягуючу дію. Морський еластин посилює пружність та м'якість шкіри завдяки високому вмісту амінокислот. Екстракт меду насичує клітини речовинами, аналогічними до НЗФ, що покращує здатність утримувати воду і підвищує рівень зволоженості.
Бакучіол - натуральна альтернатива ретинолу, отримана з аюрведичного рослини бабчі (Psoralea Corylifolia).
Планктонні водорості – включають екстракт планктонних водоростей та аргініну ферулату, що мають детоксифікуючі властивості, що стимулюють клітинний АТФ Регулює АТФ активність мітохондрій, діючи як енергетичний бустер для життєвої сили клітин.
Ніацинамід (вітамін B3) та екстракт куркуміну – стабільна форма вітаміну B3 у поєднанні з екстрактом куркуміну. Зменшує прояви пігментації та відновлює тон шкіри. Екстракт куркумніну пригнічує активність тирозинази, а вітамін B3 інгібує перенесення меланосому кератиноцитів, скорочуючи кількість вікових плям та прояви пігментації.

Рекомендація до застосування
Нанесіть засіб на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Злегка помасажувати, дати вбратися.

Склад:
Deionized water (Aqua), Propylene Glycol, Citric Acid, Glycogen, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Serine, Alpha-Isomethyl Ionone, Arginine Ferulate, Bakuchiol, Butylene Glycol, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Citronnellol, Collagen, Geraniol, Glucose, Glycerin, Hexyl Cinnamal, Honey Extract, Honokiol, Hydrolyzed Elastin, Hydroxycitronellal, Inulin, Isocetyl Alcohol, Lecithin, Magnolol, Niacinamide, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Panthenol, PEG-40 Stearate, Pentylene Glycol, Perfume, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phytosterols, Plankton Extract, Saccharide Isomerate, Sodium Acrylate Copolymer, Sodium Citrate, Sodium PCA, Sodium Phytate, Sorbic Acid, Sorbitan Tristearate, Tetrahydrodiferuloylmethane, Tocopheryl Acetate, Yogurt.

Нічний крем з ніацинамідом Christina Line Repair Nutrient Niacinamide Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.