Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПАРФУМОВАНИЙ ЛОСЬЙОН ДЛЯ ТІЛА ІЗ СЕЧОВИНОЮ 5% EUCERIN UREAREPAIR PLUS LOTION 5% UREA

Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Дуже суха
  • Суха
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Парфумований лосьйон для тіла із сечовиною 5% Eucerin UreaRepair PLUS Lotion 5% Urea фото
ОПИС

Парфумований лосьйон для тіла із сечовиною 5% Eucerin UreaRepair PLUS Lotion 5% Urea

Парфумований лосьйон для тіла з сечовиною 5% від Eucerin покращує гідратацію шкіри, посилює її бар'єрну функцію та забезпечує тривале зволоження. Водомасляна емульсія швидко вбирається. Має дуже хорошу переносимість та ефективність для сухої та подразненої шкіри. Підходить для людей з діабетом та для допоміжного догляду. Має ніжний заспокійливий аромат для додаткового ефекту догляду за шкірою, який не дратує шкіру і не викликає почервоніння. Випускається у вигляді флакона об'ємом 250 мл.

Призначення
Глибоко зволожує та заспокоює грубу, шорстку та суху шкіру тіла (в т.ч. при цукровому діабеті), за відсутності симптомів запалення. Усуває основні причини сухості шкіри: покращує проникнення та розподіл вологи, знижує випаровування, зміцнює бар'єрні якості.

Активні компоненти
Сечовина – гігроскопічний інгредієнт, що означає, що вона здатна утримувати вологу у верхньому шарі шкіри. Вона також є кератолітиком, який руйнує зв'язок між омертвілими клітинами шкіри, знімаючи свербіж і чинить протимікробну дію.
Цераміди - важлива складова гідроліпідної плівки шкіри, що захищає її зовнішні шари. Вони природно виробляються здоровою шкірою, зміцнюючи зовнішній бар'єр, допомагають запобігти втраті вологи. Поряд із сечовиною, шкіра також містить низку інших NMF. Це молочна кислота, РСА (натрієва сіль піролідонкарбонової кислоти), амінокислоти, солі та цукру. Як і сечовина, ці речовини притягують вологу та затримують її у роговому (або верхньому) шарі шкіри, запобігаючи сухості, лущенню та пошкодженню.

Результат
В результаті шорстка шкіра, що лущиться, перетворюється на гладку, м'яку і здорову, зникає відчуття стягнутості і свербежу.

Рекомендація до застосування
Наносити на чисту суху шкіру. Частота використання визначається індивідуально.

Склад:
Aqua, Urea, Glycerin, Isopropyl Stearate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Glucoside, Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii Butter, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Tapioca Starch, Carnitine, Cetearyl Alcohol, Ceramide NP, Arginine HCL, Sodium PCA, Histidine HCl, Lactic Acid, Mannitol, Arginine, Serine, Sucrose, PCA, Citrulline, Glycogen, Alanine, Threonine, Glutamic Acid, Lysine HCl, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

Парфумований лосьйон для тіла із сечовиною 5% Eucerin UreaRepair PLUS Lotion 5% Urea
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.