Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІАЛУРОНОВИЙ ФІЛЕР З ВІТАМІНОМ С EUCERIN HYALURON-FILLER + 3X EFFECT VITAMIN C BOOSTER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Філер
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Тьмяний колір обличчя
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Гіалуроновий філер з вітаміном С Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect Vitamin C Booster фото
ОПИС

Гіалуроновий філер з вітаміном С Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect Vitamin C Booster

Сучасний спосіб життя, забруднення можуть збільшити оксидативний стрес шкіри, що у свою чергу може спричиняти її передчасне старіння. Гіалуроновий філер з 10% чистим та свіжоактивованим вітаміном С був спеціально розроблений для боротьби з вільними радикалами та подолання перших ознак старіння: зміцнює шкіру, заповнює зморшки та надає шкірі свіжого та сяючого вигляду. Підходить для всіх типів шкіри. Випускається обсягом 8 мл.

Призначення
Зміцнює шкіру, розгладжує зморшки та надає шкірі більш гладкого, свіжого та сяючого вигляду. Бореться з вільними радикалами та усуває перші ознаки старіння.

Активні компоненти
Вітамін С є потужним антиоксидантом, що нейтралізує вільні радикали, зміцнюючи при цьому власні захисні механізми шкіри.
Низькомолекулярна гіалуронова кислота є ефективним зволожуючим засобом, який розгладжує зморшки у зовнішніх шарах шкіри.
Лікохалкон А, перевірений антиоксидант, працює разом із вітаміном С, щоб нейтралізувати вільні радикали, викликані як УФ, так і високоенергетичним видимим (HEVIS) світлом.

Результат
Шкіра стає більш гладкою, свіжою і сяючою лише за 7 днів, а результати покращуються з часом.

Рекомендація до застосування
Не знімайте ковпачок. Натисніть і струсіть не менше 10 секунд, щоб змішати вітамін С з низькомолекулярною гіалуроновою сироваткою. Відкрутіть ковпачок і наберіть дві краплі продукту. Наносити щодня вранці та/або ввечері на чисту шкіру обличчя.

Склад:
Aqua, Ascorbic-Acid, Glycerin, Squalane, Isopropyl Palmitate, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, PEG-40 Stearate, Sorbitan Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Acrylic Acid-VP Crosspolymer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, 1-2-Hexanediol, Piroctone Olamine, Phenoxyethanol, BHT, Parfum.

Гіалуроновий філер з вітаміном С Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect Vitamin C Booster
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.