Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВИЙ НІЧНИЙ КРЕМ EUCERIN HYALURON-FILLER + ELASTICITY NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Крем
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 45+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Антивіковий нічний крем Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night Cream фото
ОПИС

Антивіковий нічний крем Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night Cream

Нічний крем Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity - це антивіковий крем, який розгладжує глибокі зморшки та підвищує еластичність шкіри поки ви відпочиваєте. Унікальна формула має численні антивікові властивості завдяки інноваційній суміші високомолекулярної та низькомолекулярної гіалуронової кислоти, яка помітно розгладжує глибокі зморшки. Підходить для всіх типів шкіри. Випускається об'ємом 50 мл.

Призначення
Зміцнює шкіру, розгладжує зморшки та надає шкірі більш гладкого, свіжого та сяючого вигляду.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота, яка є природним компонентом сполучної тканини шкіри, має здатність утримувати кількість води, що в 1000–10 000 разів перевищує її власну вагу.
Арктіїн, активна речовина природного походження, витягнута з плодів лопуха, стимулює відновлення ослабленої сполучної тканини у клітинних стінках, а також прискорює процес оновлення колагену у клітинах шкіри.
Силімарин, який видобувають із плодів рослини розторопші плямистої, є потужним антиоксидантом, що захищає колаген та еластин від окисного стресу, сприяє зміцненню системи мікроциркуляції шкіри на клітинному рівні.
Арганова олія містить до 80% незамінних жирних кислот, які використовуються організмом для виробництва та відновлення клітинних мембран та зміцнення шкіри, щоб вона могла виконувати свою життєво важливу функцію захисту організму.

Результат
Шкіра стає помітно більш пружною та гладкою, виглядає відпочившою та сяючою.

Рекомендація до застосування
Наносити ввечері на шкіру обличчя, шиї та зони декольте ніжними рухами, що масажують, уникаючи області навколо очей.

Склад:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Caprylic-Capric-Triglyceride, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Pantolactone, Tocopherol, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Dimethicone, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, 12Hexanediol, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum.

Антивіковий нічний крем Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.