Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАСИЧЕНИЙ АНТИВІКОВИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (ЗМІННИЙ БЛОК) CAUDALIE PREMIER CRU THE RICH CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем
Виробник: Caudalie
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Зміна овалу обличчя
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Насичений антивіковий крем для обличчя (змінний блок) Caudalie Premier Cru The Rich Cream фото
ОПИС

Насичений антивіковий крем для обличчя (змінний блок) Caudalie Premier Cru The Rich Cream

Змінний блок для насиченого антивікового крема Premier Сru The Rich Cream - це варіант крему, збагачений біокерамідами, який забезпечує неймовірний комфорт і зволоження навіть для сухої та чутливої ​​шкіри. Розкішний засіб на основі активних натуральних компонентів для усунення всіх ознак старіння та в'янення шкіри. Завдяки технології TET8TM, вмісту вініферину, гіалуронової кислоти та полісахаридів для миттєвого видимого ефекту пружності шкіри. Випускається об'ємом 50 мл.

Призначення
Унікальний насичений крем уповільнює процеси старіння шкірного покриву. Активно бореться і усуває зморшки, запобігає їхній подальшій появі. Покращує колір шкіри та видаляє пігментацію. Миттєво зволожує, справляється з проблемою висушування шкірних сегментів, прибирає лущення та вирівнює шкірний рельєф. Стимулює вироблення колагену, повертає пружність. Помітно підтягує контур обличчя. Миттєво тонізує. Дарує природне сяйво, повертає привабливий, доглянутий вигляд. Для чоловіків та жінок вікової категорії 35+.

Властивості
Крем для обличчя Premier Cru The Rich Cream це поєднання технологій та ефективності для боротьби з 8 ознаками старіння шкіри: глибокими та мімічними зморшками, пігментними плямами, втратою пружності, еластичності та об'єму, зміною овалу обличчя та зневодненням. Активні компоненти дбайливо доглядають та покращують як стан, так і зовнішній вигляд дерми. Дарують почуття свіжості та комфорту.

Результат
Омолоджена, зволожена, сяюча шкіра, без зморшок та надмірної пігментації. Чіткий контур обличчя. Здоровий та привабливий вид.

Спосіб застосування
Вранці та ввечері нанести на очищену шкіру обличчя легкими масажними рухами, рівномірно розподілити. Для максимального ефекту рекомендується використовувати після сироватки. Уникайте зону навколо очей.

Курс застосування
Для щоденного використання.

Склад:
Aqua/water/eau, glycerin, butylene glycol, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated ethylhexyl olivate, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, coco-caprylate/caprate, hydrogenated olive oil unsaponifiables, sesamum indicum (sesame) seed oil, vitis vinifera (grape) seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter extract, propanediol, palmitoyl grapevine shoot extract, palmitoyl grape seed extract, pentaerythrityl distearate, potassium cetyl phosphate, carbomer, caprylyl glycol, xanthan gum, hydrolyzed hyaluronic acid, magnolia grandiflora bark extract, potassium sorbate, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, adenosine, sodium hydroxide, sodium phytate, gleditsia triacanthos seed extract, paeonia lactiflora root extract, parfum (fragrance), geraniol, linalool, citronellol.(316/008)

Не містить феноксіетанол, мінеральні олії, ГМО, парафін, синтетичні барвники, лаурет-сульфат натрію, фталати, сировину тваринного походження.

Насичений антивіковий крем для обличчя (змінний блок) Caudalie Premier Cru The Rich Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.