Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ CP-1 ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ВОЛОССЯ ESTHETIC HOUSE CP-1 3SECONDS HAIR FILL-UP SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Пошкоджені
  • Ламкі
  • Тонкі
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Об'єм товару: 500 мл
Шампунь CP-1 для відновлення волосся Esthetic House CP-1 3seconds Hair Fill-up Shampoo фото
ОПИС

Шампунь CP-1 для відновлення волосся Esthetic House CP-1 3seconds Hair Fill-up Shampoo

Відновлювальний шампунь CP-1 ретельно очищає і зволожує шкіру голови. Живить ушкоджене волосся, робить його слухняним і шовковистим, нейтралізує ламкість і посічення, перешкоджає випаданню.

Властивості
Має оздоровлюючий вплив, зміцнює волосся, робить його товщим і більш стійким до шкідливого впливу зовнішніх факторів. Усуває сухість і сплутаність, насичує вологою, мінералами та поживними маслами. Відновлює природну структуру волосся, зменшує чутливість до термічної обробки, ультрафіолету та інших косметичних впливів.
Не містить силікони і підходить для всіх типів волосся.

Активні компоненти
Кератин зміцнює волосся, робить його більш стійким до стресу і зовнішніх впливів. Захищає волосяні цибулини від передчасного руйнування.
Амінокислоти шовку відновлюють структуру волосся, пом'якшують і надають йому еластичність. Підвищують захисні функції, оберігають від шкідливого впливу зовнішніх факторів, в тому числі від УФ-випромінювання.
Масло аргани активно живить, прискорює процеси відновлення і регенерації, стимулює ріст волосся. Усуває лупу, скріплює посічені кінчики, перешкоджає випаданню волосся. Усуває лущення і сухість, надає волоссю шовковистість і здоровий блиск.
Масло оливи живить і оздоровлює тонке і ламке волосся, прискорює ріст волосся, робить його густішим і міцнішим. Швидко вбирається, відновлює волосся при щоденному використанні фена, захищає від впливу зовнішніх факторів.
Гідролізований колаген глибоко зволожує, допомагає ущільнити структуру волосся і захистити його від негативного впливу довкілля. Робить волосся більш міцним і слухняним, усуває сплутаність.
Екстракт алое вера наповнює волосся вологою, знімає запалення і подразнення. Усуває сухість голови, має загоювальну і антибактеріальну дію. Глибоко зволожує і нормалізує мікробіом шкіри голови.

Спосіб застосування
Нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, помасажуйте шкіру голови. Змийте теплою водою.

Склад
Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Cocoyl Alaninate, Carboxymethyl Chitosan, Lauramidopropyl Betaine, Glycerin, Dipropylene Glycol, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Menthol, Polyquaternium-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Silk Amino Acids, Camphor, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Adansonia Digitata Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Keratin, Avena Sativa (Oat) Protein Extract, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Corchorus Olitorius Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Perfume, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Linalool.

Шампунь CP-1 для відновлення волосся Esthetic House CP-1 3seconds Hair Fill-up Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.