Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ПРЕКРАСНОГО ОБ'ЄМУ І БІОЕНЕРГІЇ T-LAB PROFESSIONAL NATURAL LIFTING KIT (H/COND/300ML+SHM/300ML+H/TONER/150ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: T-Lab Professional
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Ламкі
  • Ослаблені
  • Тонкі
Виробник: T-Lab Professional
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Ущільнення
  • Для стимуляції росту
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
  • Для об'єму
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Захист
  • Очищення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір для прекрасного об'єму і біоенергії T-LAB Professional Natural Lifting Kit (h/cond/300ml+shm/300ml+h/toner/150ml) фото
ОПИС

Набір для прекрасного об'єму і біоенергії T-LAB Professional Natural Lifting Kit (h/cond/300ml+shm/300ml+h/toner/150ml)

До складу набору входить:

Дуо-шампунь для прекрасного об `єму і біоенергії T-Lab Professional Natural Lifting Duo Shampoo, 300 мл.
Серед властивостей шампуню - інтенсивне живлення і глибоке зволоження, стимуляція зростання здорового волосся, регенерація, захист від ламкості, збільшення об `єму, дивовижне сяйво локонів. Такий чудовий результат застосування шампуню забезпечує його унікальна формула, розроблена на основі Vegetal hyaluronic acid і Plumeria aven water. Plumeria aven water - очищена підземна вода з додаванням органічного екстракту плюмерії та дорогоцінного каміння Aven. Vegetal hyaluronic acid - ущільнює волосяні волокна, збільшуючи їх в діаметрі, підсилює блиск. Органічне масло amaranth - стимулює ріст волосся, усуває ламкість, покращує еластичність.

Дуо-кондиціонер для прекрасного об `єму і біоенергії T-Lab Professional Natural Lifting Duo Treatment, 300 мл.
В основі засобу професійна формула, яка містить Vegetal hyaluronic acid, Plumeria aven water, органічного масла amaranth, завдяки яким волосся миттєво набувають розкішний об `єм, доглянутий вигляд і чудовий блиск. Органічне масло амаранту стимулює ріст здорового волосся і перешкоджає їх випаданню, зменшує ламкість, відновлює кератинові зв'язки всередині волосяних волокон, допомагає відновити природну еластичність волосся. Vegetal hyaluronic acid - гіалуронова кислота - чудово зволожує, ущільнює структуру волосся, збільшує діаметр волосків, підсилює блиск.

Тонік для миттєвого об'єму волосся T-Lab Professional Natural Lifting Hair Growth Toner, 150 мл.
Спрей-тонік чудово наповнює структуру волосся, оздоровлює їх, створює ідеальний об `єм і надає натуральний блиск.
Одним з інгредієнтів Унікального Натурального Комплексу (UNC Technology) в продуктах Volume Filler від T-LAB Professional стала гіалуронова кислота. Гіалуронова кислота утримує вологу і тим самим глибоко насичує і наповнює стержень волосини по всій довжині і зволожує шкіру. Одна єдина молекула цієї кислоти здатна утримати близько 1000 молекул води. Внаслідок наповнення вологою волосся збільшується в об'ємі, стає щільним і пружним без обтяження. Бавовняна олія - ​​ще один інгредієнт Унікального Натурального Комплексу (UNC Technology) унікальна тим, що в його склад входять незамінні жирні кислоти: олеїнова, арахінова, пальмітинова, стеаринова, міристинова, лінолева і вітаміни, такі як Д, Е, А, К. Компоненти, що входять до складу, беруть активну участь у відновленні пошкоджених або порушених клітинних структур, а це значить, що структура клітин відновлюється, і в них зберігається необхідна кількість вологи, зволожуючи волосся.

Набір для прекрасного об'єму і біоенергії T-LAB Professional Natural Lifting Kit (h/cond/300ml+shm/300ml+h/toner/150ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.