Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР МІЦЕЛЯРНОЇ ВОДИ ДЛЯ ЗНЯТТЯ МАКІЯЖУ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ URIAGE THERMAL MICELLAR WATER FOR SENSITIVE SKIN KIT (2*500ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Uriage
Тип продукту: Набір
Виробник: Uriage
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір міцелярної води для зняття макіяжу для чутливої шкіри Uriage Thermal Micellar Water for Sensitive Skin Kit (2*500ml) фото
ОПИС

Набір міцелярної води для зняття макіяжу для чутливої шкіри Uriage Thermal Micellar Water for Sensitive Skin Kit (2*500ml)

До складу набору входить:

Термальна міцелярна вода для чутливої шкіри Uriage Thermal Micellar Water for Sensitive Skin, 2 шт / 500 мл.
Очищає від бруду, здійснює демакіяж з шкіри обличчя, в тому числі ділянки контуру очей, схильної до утворення почервоніння.

Властивості
Засіб містить активні компоненти - міцели, які притягують залишки косметичних засобів і продукти забруднень. М’яко очищує, заспокоює шкіру, додає бархатистість, запобігає пересиханню, наповнює свіжістю і чистотою.

Активні компоненти
Гліцерин розгладжує і зволожує, очищає, запобігає поширенню мікробів, підтримує цілісність зовнішнього шару шкірного покриву.
Екстракт абрикоса містить високу концентрацію дубильних речовин, вітамінів і мікроелементів, заспокоює шкіру і знімає напругу.
Очищаючі речовини виконують м'яке усунення забруднень і демакіяж. Делікатний вплив дозволяє часте використання.
Термальна вода Uriage є бактеріологічно чистою та ізотонічною водою. Містить безліч корисних мінералів та мікроелементів, загоює, прискорює регенерацію, заспокоює, зволожує, сприяє підтримці природних захисних механізмів шкіри.

Результат
Міцелярна термальна вода URIAGE легко видаляє з поверхні шкіри макіяж (в т.ч.водостійкий), бруд, надмірно виділившийся себум, наповнює свіжістю.

Рекомендація до застосування
Нанести на ватні диски, акуратно протерти обличчя (в т.ч. контур очей). Не потребує змивання водою.

Склад:
Aqua (Water), Polysorbate 20, Glycerin, Poloxamer 184, Caprylyl / Capryl Glucoside, Cetrimonium Bromide, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum (Fragrance), Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Citric Acid, Ascorbic Acid.

Не викликає алергії. Пройдені офтальмологічні випробування.

Набір міцелярної води для зняття макіяжу для чутливої шкіри Uriage Thermal Micellar Water for Sensitive Skin Kit (2*500ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.