Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ ВОДНИЙ ДВОФАЗНИЙ СПРЕЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ І ТІЛА З БЕТА-КАРОТИНОМ, SPF 50 VICHY CAPITAL SOLEIL SOLAR PROTECTIVE WATER SPF 50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: День
Бренд: Vichy
Тип продукту: Спрей
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисний водний двофазний спрей для обличчя і тіла з бета-каротином, SPF 50 Vichy Capital Soleil Solar Protective Water SPF 50 фото
ОПИС

Сонцезахисний водний двофазний спрей для обличчя і тіла з бета-каротином, SPF 50 Vichy Capital Soleil Solar Protective Water SPF 50

Сонцезахисний водний двофазний спрей для обличчя та тіла з бета-каротином забезпечує дуже високий рівень захисту від сонця у практичній двофазній формулі. Рідкий як вода спрей швидко вбирається, забезпечуючи освіжаючий ефект. Ультралегка текстура не залишить білих слідів і не забруднить ваш улюблений літній одяг; крім того, він стійкий до поту та води. Комплексна формула містить комбінацію сонцезахисних фільтрів, які забезпечують захист широкого спектру та захищають шкіру від шкідливого впливу сонячної радіації. Також містить бета-каротин, який покращує вигляд вашої засмаги, роблячи його сяючим та рівним. Практичний і приємний у використанні цей продукт обов'язково стане фаворитом літа. Рекомендований для всіх тіов шкіри, включаючи чутливу. Випускається обсягом 200 мл.

Призначення
Високий рівень захисту від UVA та UVB-променів. Має антиоксидантні властивості, сприяє швидкому і більш рівному сяючому засмагу. Стійкий до поту та води.

Активні компоненти
Комплексна комбінація сонцезахисних фільтрів (включаючи, серед іншого, Mexoryl SX, Tinosorb S та Uvinul T 150) забезпечує захист широкого спектру від сонячного випромінювання.
Бета-каротин посилює здатність шкіри засмагати, сприяє сяючій та рівній засмагі.
Вітамін Е є сильним антиоксидантом. У цій формулі він захищає шкіру від вільних радикалів, зводячи до мінімуму наслідки фотостаріння шкіри.
Мінералізована вода Vichy (добута біля підніжжя вулканів в Оверні) зміцнює природний захист шкіри. Ця унікальна вода багата 15 незамінними мінералами, які надають їй унікальних властивостей.

Рекомендації до застосування
Наносити на шкіру обличчя та тіла. Наносите сонцезахисний засіб безпосередньо перед виходом на сонце. Перед застосуванням енергійно струсіть до однорідності засобу. Наносьте круговими рухами рівномірним шаром на шкіру. Для підтримки захисту регулярно та в достатній кількості оновлюйте нанесення засобу, особливо після купання, інтенсивного потовиділення або витирання рушником. Не розпорошуйте відразу на обличчя. Нанесіть засіб на руки перед нанесенням на обличчя.
Запобіжні заходи: Уникайте зони навколо очей. У разі попадання в очі негайно промийте їх водою. Недостатня кількість засобу зменшує рівень захисту. Надмірне перебування на сонці є небезпечним. Уникайте надмірного перебування на сонці навіть при використанні сонцезахисного засобу, оскільки воно не може забезпечити 100% захист шкіри. Не дозволяйте дітям і немовлятам перебувати під прямим сонячним промінням. Використовуйте додатковий захист дитини (панаму, окуляри, футболку). Уникайте контакту засобу з одягом.

Склад:
Aqua / Water, Homosalate, Dicaprylyl Ether, Diisopropyl Sebacate, Octocrylene, Ethylhexyl Triazone, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denathyl, Methoxyphenyl Triazine, Caprylyl Glycol, Ci 40800 / Beta-carotene, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Phenoxyethanol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Todium

Гіпоалергенно. Протестовано на чутливій шкірі під дерматологічним контролем.

Сонцезахисний водний двофазний спрей для обличчя і тіла з бета-каротином, SPF 50 Vichy Capital Soleil Solar Protective Water SPF 50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.